Yağmur Sarnıç'ın yeni aşkı tehdit mi ediliyor?

Esk, futbolcu Emre Aşık ile boşanma davası süren Yağmur Sarnıç, gittiği sinema çıkışı yeni sevgilisi Baycan Şenöz ile ilk kez kameralara takıldı

Yağmur Sarnıç'ın yeni aşkı tehdit mi ediliyor?

Uçankuş'un haberine göre ilişkisinin güzel gittiğini söyleyen Yağmur Sarnıç'ın yeni sevgilisi Baycan Şenöz kameraları görünce uzaklaştı.

Birlikteliğinin bilinmesi üzerine kendisi üzerinde suçlamaların bulunduğunu ve bu olaylar hakkında davalar açtığını söyleyen Sarnıç, erkek arkadaşı ve kendisini Emre Sungur'un sürekli taciz ettiğini belirtti.

Sarnıç, Emre Aşığı öldürüp malına konacağı suçlamaları hakkında ise, “Ölünce malın %75 i çocuğa %25 i eşine kalır. ben boşandığım zaman bundan daha fazlasını zaten alacağım bu tarz şeyler suçlamalar bir kere mantıken çok mantıksız” dedi.

Sevgilisi Baycan Şenöz’ü sürekli sosyal medyadan tehdit ettiğini ve Erdi Sungur'un takıntılı ve sapık olduğunu söyleyen Sarnıç, sadece sevgilisini değil, arkadaşına da mesajlar attığını kendisiyle ilgili bir takım şeyler yazdığını bununla ilgili de emniyete gidip arkadaşlarının suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Yağmur Sarnıç, Emre Sungur'un telefonlarını açmadığını sosyal medyada sahte hesaplar üzerinden kendisinin video ve fotoğraflarını paylaştığını ve bu kişilerin organize suç örgütü kurup  hepsinin birbirleriyle iletişim halinde olduklarını iddia etti.

Organize suç örgütü kurmak suçuyla ilgili bir dosya oluşturduklarını ve avukatının en kısa sürece bu dosyayı da gündeme getireceğini belirten Sarnıç, ileride çocuklarına babalarının yaptıklarını göstererek adaletin vereceği karar doğrultusunda çocuklarına çok güzel hesap vereceğini belirtti.