YALAN HABERİN BÖYLESİ!..

Hüner Çoşkuner son günlerde bazı medya kuruluşlarında “Hüner Coşkuner şarkıcı Hürol ile yakalandı" başlığı ile yayınlanan haber ile ilgili açıklama yaptı....

YALAN HABERİN BÖYLESİ!..

"Sabah gazetesi ve Marmaris yeni sayfa" internet sitelerinde 03/09/2008 tarihinde yayınlanan haberlerinde 20 yaşındaki şarkıcı Hürol ile Marmaris’te yaklandığım iddia edilmektedir.

Haberde kullanılan fotoğraftaki hanımefendi ben değilim. Hayatımda iki kez Marmaris’te bulundum. İkisi de Koç Grubunun bayii toplantı gecesi için sahnedeydim. Bu durumda 15 yıl kadar önce Vehbi Koç beyefendi vefat etmeden önceydi.

25 yıllık sanat yaşamımda hiçbir zaman bu tarz haberlerle ön planda olmadım. 20 yaşındaki genç benim evladım olabilecek yaştadır. Hüner Coşkuner olarak böyle bir ilişkinin içinde bulunmam asla ve asla mümkün değildir.

Tüm sanat hayatım boyunca sadece işimle sevenlerimin karşısında oldum.

Sanat hayatım boyunca da siz medya mensubu arkadaşlar ile omuz omuza çalıştık, fakat hangi gazetecinin vicdanı habere konu olan resimdeki hanımefendinin Hüner Coşkuner olmadığını gördüğü halde bu tarz çirkin bir başlıkla haberi yayınlamaya izin veriyor?

Sevenlerim fotoğraftaki hanımefendinin ben olmadığını görmüşlerdir. Ben yinede tüm sevenlerimi kendim bilgilendirmek istedim.

Bunca yıllık emeğimin karşılığında benim olmadığım bir fotoğraf ile beni haber yapanlardan özür dilemelerini beklemek hakkımdır.

Yanlış fotoğraflar üzerine yalan haberler yapılmayacağı günlerin de gelmesi dileğiyle…

Saygılarımla
Hüner Coşkuner

 

Konular Eski Arşiv