Yanardağ’dan TELE1’i hedef alan Ahmet Hakan’a yanıt: "İki yüzlü pespaye yandaş"

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, TELE1’i hedef alan Ahmet Hakan‘a yanıt verdi. Yanardağ “Ahmet Hakan gibi kalibresi ile ihtirasları arasında uçurum olanların yapacağı tek şey çamur atmaktır” dedi.

Yanardağ’dan TELE1’i hedef alan Ahmet Hakan’a yanıt: "İki yüzlü pespaye yandaş"

AKP yandaşı Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan köşe yazısında TELE1 ve Halk TV’yi hedef aldı.

Hakan yazısının Karadeniz’de bulunan doğalgazla ilgili kısmında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yönelik “Göndersene bir danışmanını Filyos’a. Yalansa… Muhalefet lideri olarak yalanı ortaya çıkarmak senin görevin. Yalan değilse… Ya susarak geçiştir. Ya da ‘Valla bravo. Doğalgazı buldular, çıkardılar, evlere dağıttılar. Biz gelince bu çabaları sürdüreceğiz’ de. ‘İnşallah Putin’in kıyağı değildir’ de nedir? Halk TV yorumcusu musun sen? Tele 1 gazetecisi misin?” ifadelerini kullandı.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ (VİDEO)

 

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, Ahmet Hakan’ın ifadelerine ’18 Dakika’ programında yanıt verdi. Hakan için “sinsi, iki yüzlü, pespaye yandaş” diyen Yanardağ, şöyle konuştu:

“Valla Ahmet Hakan TELE1 gazeteciliği bu ülkede medyanın onurudur. Senin gibi bir yandaş gazeteci, üstelik yandaşlığın totaliter bir rejim inşa etmeye çalışan bir lider, tek adam tarafından örnek gösterilmiş. Kime Abdulkadir Selvi’ye. ‘Vallahi Abdülkadir Bey köşende gereğini yapacaksın. Ahmet Bey (Hakan) gereğini yapıyor’ diyen herhalde biz değiliz. Değerli seyirciler Ahmet Hakan gibi adamları gazetecilikteki iddiaları ile kalibreleri arasında bir uçurum vardır. Siz hem yandaş medyanın amiral takasında yayın yönetmenliği yapacaksanız, hem yandaşlığınız canlı yayında seyircilerin önünde tescil edilecek sonra ‘TELE1 gazeteciliği’ diyeceksiniz. Bir aşağılık kompleksiniz var. TELE1 gazeteciliğiğ Halk TV yorumculuğu bu ülkedeki gazeteciliğin yüz akıdır. Ve siz RTÜK’ün yalan haberden bir tek ceza kesmedi. Ben Ahmet Hakan’ı bizi biraz daha yakından izlemeye ve terbiyeli olmaya devam ediyorum. Ahmet Hakan 20 gün sonra dalga geçilecek bir gazetecilik yapıyorsun. Ahmet Hakan sinsi, iki yüzlü, pespaye bir yandaşlık yaparak kalkıp başkalarının gazeteciliği tartışmayacaksın. Ahmet Hakan gibilerinin kalibresi ile ihtirasları arasında uçurum olanların yapacağı tek şey çamur atmaktır.”