Yasemin Kay Allen: "Hayat kadınını oynamayı çok isterdim"

Annesi Suna Yıldızoğlu'nun izinden giderek kariyerini oyunculukta ilerleten Yasemin Kay Allen, dijital bir platformda yayınlanan 'Dayı Şov'a konuk oldu. Allen, yaptığı esprili açıklamalarıyla dikkat çekti.

Yasemin Kay Allen: "Hayat kadınını oynamayı çok isterdim"

Yasemin Kay Allen, 'Dayı'nın kariyerinde ilerlemek için akıl hastasını oynaması gerektiğini söylemesi üzerine, "Hayat kadınını oynamayı çok isterdim. Ama benden beklenen şey; topuklu ayakkabımı giyip, elime detoks suyunu alıp, laf sokmam." şeklinde konuştu.

"TAVİZ VERMİYORUM"

Kendisine 'snob' diyenler olduğu hatırlatılması üzerine ise 32 yaşındaki oyuncu, "Belli zevkleri olan bir insanım. Taviz de vermiyorum bazen. Bu beni eğer 'snob' yapıyorsa..." ifadelerini kullandı.

PİZZACIDA ÇALIŞTI

Çocukluğu Avustralya'da geçen Yasemin Kay Allen, geçmiş yıllarda pizzacıda çalışırken yaşadığı bir anıyı şu sözlerle dile getirdi:

"Bir gün depo alanına girdiğimde buzların üzerinde elim kadar bir böcek gördüm. Önce kıyamadık. 'Öldürsek mi, atsak mı?' diye düşünürken, 'Biraz tehlikeli bir şeye benziyor' dedik. Sonra dünyanın en ölümcül örümceklerinden biri olduğunu öğrendik. Arkadaşlar hemen öldürdü."

"TELEVİZYON DİZİLERİ ÇOK GARİP"

Ayrıca 'Strike Back' isimli bir dizide oynayan Allen, yurt dışında çalışmakla Türkiye'de çalışmak arasındaki farkı, "Çok eğlenceliydi. 12 saati geçince yapımcı gelip seti durduruyor. Buradaki gibi sürmüyor. Aslında farklı olan Türkiye'deki dizilerin çekiliş şekli. Dijitalde iş daha düzgün, daha profesyonel ilerler. Garip olan şey televizyon dizileri." sözleriyle anlattı.