Yasemin Sakallıoğlu'nu 10 bin kişi izledi

Yasemin Sakallıoğlu, kariyerinin en büyük meydan okumalarından birine imza atarak 10 bin seyirciyle baş başa kaldı. Sakallıoğlu, Ülker Sports Arena'da sahnelediği 'Doğru Koca Nasıl Seçilir' ile seyirci rekor kırdı.

Yasemin Sakallıoğlu'nu 10 bin kişi izledi

Habertürk'ün haberine göre Yasemin Sakallıoğlu, 4 sezondur kapalı gişe sahnelediği 'Doğru Koca Nasıl Seçilir?' adlı gösterisiyle dediğini yaparak Ülker Sports Arena’da seyirci rekoru kırdı. Aynı anda ilk kez böyle bu kadar çok seyircinin karşısına çıkan Sakallıoğlu en büyük hayallerinden birini daha gerçekleştirdi.



Yasemin Sakallıoğlu'nu 10 bin kişi izledi


35 DANSÇI EŞLİK ETTİ


Gösterisine 35 kadın dansçıyla alevler içerisinde başlayan Yasemin Sakallıoğlu, Ülker Sports Arena’da unutulmaz bir şov gerçekleştirdi.

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

BKM Organizasyonu ile Ülker Sports Arena’daki ilk stand-up gösterisini sergileyen Yasemin Sakallıoğlu’nun gösterisinin öncesinde seyirciler, kapıda uzun bir kuyruk oluşturdu. Seyircilerine kahkaha şöleni yaşatan Sakallıoğlu hazırladığı sürprizlerle kendisine hayran bıraktı.



Yasemin Sakallıoğlu'nu 10 bin kişi izledi - Resim : 2


ÜNLÜLER DE SEYRETTİ


Ülker Sports Arena’yı hıncahınç dolduran seyirciler arasında Oktay Kaynarca, Uraz Kaygılaroğlu, Reynmen, Rabia Soytürk, Başak Parlak, Meriç Keskin, Baturay Özdemir, Ece Yörenç, Pınar Sabancı, Murat Genç, Özlem Gürses de Yasemin Sakallıoğlu’nu izlemek için yerini aldı.

AYAKTA ALKIŞLANDI

Şovunda ve sosyal medyasında sık sık bahsettiği ve üzerinden espriler hazırladığı ailesi de Yasemin Sakallıoğlu’nu sahnede ilk kez izledi.

Yasemin Sakallıoğlu'nu 10 bin kişi izledi - Resim : 3


Gösteri boyunca seyircilerin kahkahaları arenada yankılandı. Gösteri bitiminde ise Sakallıoğlu dakikalarca ayakta alkışlandı.