Yaz mevsimi elbise modası

Yaz mevsimi elbise modası

Yaz mevsimi elbise modası

Sadece geceleri, gökyüzü yorganın altında siyah renge büründüğünde, moda da uykuya dalıyor. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte gardıroplarınızın karşısına geçtiğiniz andan itibarense tıpkı bir puzzle’ın parçaları gibi yeni benliğinizi giymek üzere zamanı kullanmaya başlıyoruz.

Ne giyiyorsanız aslında o’sunuz!!

Bugün ne giyeceğiniz ajandanıza bağlı olabilir; şirket içinde toplantı, ardından çocuklarla buluşma... Gün içinde ruhsal bir dalgalanmaya maruz kalacağınız çok açık.

Hava ve yol durumu

Bu durumda, zaten modacıların şu sıralar fazla yüz vermediği düşük bellilerden medet ummaya gerek yok. Siyah mini bir etek de üzerinize fazladan seksapel yükleyebilir. Tebrikler, rahat kesimli bir jean pantolon ve ona uygun bir üstle bu sabahki sınavı başarıyla geçtiniz. Şimdi sıra ayakkabılarda... Hava biraz yağmurlu mu olacak ne? Marc Jacobs bugün için için iyi bir seçim olmayabilir. Yine de yüksek topuk tercih edebilirsiniz.

Kıyafet iletişimdir

Giydiklerimiz, kişisel hikayemizdir. Kıyafet iletişimdir. İster modanın bize dikte ettiği şekilde giyinelim ister modayı tamamen reddedelim. Nasıl yaşıyorsak, bunu giydiklerimizle tüm dünyaya gösteririz. Kısacası, kişisel hikayemizi aslında üzerimizde taşırız. Çevremizdekilerin stilleri de tanıyalım ya da tanımayalım ilk önce dikkatimizi çeken özellikleridir. Örneğin, başarılı bir akademisyeni üzerinde imitasyon yılan derisi bir pantolon, yün çorap ve safari ceketle gördüğünüzde şaşırmaz mısınız? Ya da terapistinizi derin dekolteli bir mini elbiseyle...

Kariyerlerinin zirvesinde olsalar da bu görüntüleriyle sizde cidd bir imaj oluşturmayacakları kesin. Demek ki, hepimiz kıyafetlerimizle dünyaya birşeyler söylüyoruz.

Konular moda