Yeşim Salkım Banu Alkan kavgası!..

Banu Alkan ile Yeşim Salkım arasında sular durulmuyor... Banu Alkan’ın ”zengin koca avcısı” polemiği Yeşim Salkım’ı çılgına çevirdi..

Yeşim Salkım Banu Alkan kavgası!..

Atv’nin sabah kuşağı programı "Kadınlar Erkekler" de Yeşim Salkım ile Banu Alkan arasındaki gerginlik dinmek bilmiyor...

İki ünlü bugün "zengin koca avcısı" polemiğiyle programa damga vurdular...

Banu Alkan’ın Salkım’a yönelik "zengin koca avcısı" sözleri Yeşim Salkım’ı adeta köpürttü.. Salkım, "Sizin beraber olduğunuz erkek zengin değil miydi? Av olmaktansa avcı olurum. Ben sizin özel hayatınıza girmedim. Siz Murat Taşdemir’le yaşadınız, özel hayatınızı ekran önüne taşıdınız. Benim bir tane zengin kocam oldu. Onunla da bir kare fotoğrafım yoktur. Bu kadar dert mi oldu size? Hadsizliktir bu. Ben sizin gibi beraber yaşamadım hanımefendi evlendim. Murat Taşdemir sizin kocanız değil" dedi.

Banu Alkan ise "Ben iftihar ediyorum zengin kocam olmasından. Siz hiçkimseyi elinizde tutamadınız" diyerek suçlamalarına devam etti.

Yeşim Salkım’ın Banu Alkan’a "Ben Yugoslavya’nın bilmem ne köyünde doğmadım.." sözleriyle alevlenen tartışmada Nihat Doğan stüdyoyu terkederken; bir müddet sonra yayına geri döndü..