Yıldız Tilbe'den Hülya Avşar'a ağır salvo!

"Bu Tarz Benim" yarışmacısı Gülşah’ın dansıyla ve giyimiyle Yıldız Tilbe’yi başarıyla taklit ettiğini söyleyen Hülya Avşar, “Ama ona benzememişsin. Sebebi de sen güzel bir kızsın”

Yıldız Tilbe'den Hülya Avşar'a ağır salvo!
'Terbiyesiz aptal kadın, defol git!'

Güneş'in haberine göre Yıldız Tilbe, "Bu Tarz Benim" yarışmasının eleme gecesinde konuk  jüri olan Hülya Avşar'ın kendisini taklit eden yarışmacı Gülşah Yanaş'a 4 puan verirken "Yıldız'a çirkin demek istemiyorum. Yanlış anlamasın ama sen ona benzememişsin, fazla güzel kalmışsın" dedi. Bu sözleri öğrenen Tilbe, Avşar'a sosyal medyadan saydırdı.

"Benim güzelliğimi ölçmek senin gibilere kalmadı" diyen şarkıcı, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bana çirkin demiş şebek. Senin gibi her şeyimi sergileyerek dolaşsaydım, sizin gibilerin esamesi okunmazdı maymun hanım. Terbiyesiz kendini sahiden güzel sanıyor. Banu Alkan'ın deyimiyle aptal. Terbiyesiz kadın. Gündeme gelmek için kime bulaşacağını bilemiyor.

Hasta mıdır nedir? Adam gibi jüriliğini yap, defol git. Sana mı kaldı beni çirkin bulmak, ahlaksız. Ben Türkiye Cumhuriyeti'nin en güzel esmeri olduğum için fesatlarca çirkin ilan edilmeye çalışıldıkçe güzelleşen yıldızıyım.

Sadece kaşımın gözümün güzelliği için Allah'a şükürüm bitmez. Şebek ve maymunlardan özür diliyorum. Onlar tatlı, hem de çok tatlı hayvanlar ve akıllılar. Hakaret bile bazıları için övgü sayılır."

Yıldız Tilbe'den Hülya Avşar'a ağır salvo!

Yıldız Tilbe'den Hülya Avşar'a ağır salvo! - Resim : 2
Yıldız Tilbe'den Hülya Avşar'a ağır salvo! - Resim : 3

Hülya Avşar'ın gafını haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...