Yılmaz Özdil yazdı: "Kadınım anneyim İtalyanım"

Yılmaz Özdil'in Sözcü Gazetesi'nde yayınlanan bugünkü yazısı...

Yılmaz Özdil yazdı: "Kadınım anneyim İtalyanım"

...

Günlük yaşamdaki somut gerçeğin farkında olmayanlar, sağcı/solcu gibi köhne saplantıları yüzünden bugünün dünyasını okuyamayanlar, kaçak mülteci meselesinin sıradan insanların hayatında ne kadar yakıcı bir sorun haline geldiğini görmeyenler, “Mussolini kazandı” filan diyor.

Entel dantel barların sisli görüş açısına sahip klişeleriyle, insanlara bol keseden faşist maşist damgası yapıştırmak ne kolay değil mi?

İngiltere'nin hem önceki başbakanı ve hem şu anki başbakanı “kaçak mültecileri Ruanda'ya göndereceğim” diyor, onlar da mı Mussolini?

Yunanistan neredeyse denize duvar örecek birader, yakaladıklarını anında sınırdışı ediyorlar, Mussolini hayranı oldukları için mi?

Avusturya başbakanı “Hastalıklı Taliban ideolojisini Avrupa'ya ithal etmek istemiyoruz, kaçak mülteciler Türkiye'ye sığınsın” diyor, Mussolinici midir Avusturyalılar?

16 milyon kişinin yaşadığı, 9 milyon kişinin oy kullandığı İstanbul'u sadece 13 bin oy farkla kazandığımızı unutanlara hatırlatmak gerekiyor…

Memlekete doldurulup vatandaşlık verilen yüzbinlerce kaçak mülteci, 2023 seçiminde oy kullandığında, görürüz gari demokrasiyi!

YAZININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ