Yunus Özdiken'den flaş Elçin Sangu açıklaması

Yunus Özdiken, sevgilisi Elçin Sangu'nun yeni projesinden ve ilişkilerinden bahsetti.

Yunus Özdiken'den flaş Elçin Sangu açıklaması

Moda tasarımcıları ve üreticilerini bir araya getirdiği Commun projesiyle dikkat çeken iş insanı Yunus Özdiken, sevgilisi Elçin Sangu'nun elbise koleksiyonu tasarlayacağını söyledi. Özdiken, güzel oyuncuyla uzun yıllardır devam eden ilişkisi hakkında da konuştu.

Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre Özdiken, Sangu'nun dünyaya hakim bir moda görüşü olduğunu söyleyip "Elçin Hanım da projenin destekçisi, inanarak birlikte yaptığımız bir iş aslında. O da birkaç tasarımcı ile birlikte bir koleksiyon hazırlayacak" dedi.

Özdiken, sözlerine "Yaz sezonu ile birlikte ortaya çıkacaktır. Elçin'in modaya enteresan bir bakış açısı var meraklıdır takip eder, kendince bir stili vardır. Dünyaya hakim bir görüşü var" diye devam etti.

'ARKA PLANDA KALMAYI TERCİH EDERİM' 

İlişkilerinde kendisini ön plana çıkarmak istemediğini ve bu nedenle Sangu'nun gerisinde durduğunu söyleyen Özdiken, "İşlerle ön plana gelmeye çalışıyoruz, geçmişte de beni pek kafasında göremediniz, çünkü benim amacım Elçin'in yaptığı işlerin önüne geçmek değil, ben hep arkada durmayı tercih ederim onun yaptığı işlerde" şeklinde konuştu.

EVLİLİK SORUSUNA YANIT VERDİ 

Yunus Özdiken, "Arka planda kalmaya çalışıyorum ama bu pek takdir edilmediği gibi yanlış anlaşılıyor bazen" sözlerini kullanırken, evlilikle ilgili soruları ise "Gayet mutlu huzurlu bir aile hayatımız var" diye yanıtladı.