Zafer Algöz: "Ekonomik gidişatı dert edindim"

Show TV'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Üç Kuruş'ta heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin karanlık karakteri 'Nezih'i canlandıran Zafer Algöz, samimi açıklamalarda bulundu.

Zafer Algöz: "Ekonomik gidişatı dert edindim"

Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'a konuşan Zafer Algöz, 'Son günlerde en çok neyi / neleri dert ediyorsunuz? Neden?' sorusuna "Son günlerde en çok dert ettiğim şey ülkenin ekonomik gidişatı. Çünkü özellikle pandemi döneminden sonra sadece ülkemizde değil Dünya'nın birçok yerinde insanların hayat standartları giderek küçülmeye başladı. Her ne kadar biz bütün dünyada Dolar ve Euro sabit duruyor, Türk parası değerini kaybediyor desek de Dolar ve Euro'nun sabit kaldığı ülkelerde bile hayat standartları yavaş yavaş pahalı bir noktaya geliyor. Çünkü yaşadığımız bu pandemi süreci hem ekonomik anlamda hem de psikolojik anlamda çok yıprattı. İnsanların birbirlerine karşı belki tahammülleri kalmadı. Biraz onun yaratmış olduğu depresiflik de var tabii. Ama bütün bunlar gelip geçer diye umut ediyorum." yanıt verdi.

Algöz, 'Bir zaman makinesi olsa hangi zamanda yaşamak isterdiniz?' sorusuna ise "Bir zaman makinesi olsaydı 1950 ve 1970 yılları arasında Türkiye'de yaşamak isterdim. Bence Türkiye'nin en güzel yılları." yanıtını verdi.

Konular Zafer Algöz