Zehra Yılmaz kalbini Çağlar Söyüncü'ye mi kaptırdı?

İngiltere'de Leicester City forması giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün adı, yakışıklı şarkıcı Cem Belevi ile evliliğin eşiğinden dönen oyuncu Zehra Yılmaz ile aşk dedikodularına karıştı.

Zehra Yılmaz kalbini Çağlar Söyüncü'ye mi kaptırdı?

İngiltere Premier League ekiplerinden Leicester City ve A Milli Takımı'nın başarılı yıldızı Çağlar Söyüncü, bu kez yeşil sahalardaki performansıyla değil ilk kez özel hayatıyla gündeme geldi.

24 yaşındaki yeşil sahaların yıldızı Söyüncü, önceki gün Instagram'da 27 yaşındaki güzel oyuncu Zehra Yılmaz ile karşılıklı takipleşmeye başladı.

Zehra Yılmaz kalbini Çağlar Söyüncü'ye mi kaptırdı?

Instagram'da sadece 116 kişiyi takip eden yıldız futbolcunun güzel oyuncuyla neden takipleştiği ise merak konusu oldu.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Milli Takım maçları için Türkiye'ye gelen Çağlar Söyüncü, ortak dostları Derya Uluğ ve Asil Gök aracılığıyla kendisinden yaşça büyük oyuncu Zehra Yılmaz ile tanıştı.

Birbirlerini takip ettikleri için "Yeni bir aşk mı doğuyor?" dedirten güzel oyuncuyla yıldız futbolcunun samimiyetinin derecesini ise önümüzdeki günler gösterecek.

Zehra Yılmaz kalbini Çağlar Söyüncü'ye mi kaptırdı? - Resim : 2

Genç futbolcu Çağlar Söyüncü, şu ana dek özel hayatıyla hiç gündeme gelmezken deneyimli oyuncu Zehra Yılmaz ise yakışıklı şarkıcı Cem Belevi ile evliliğin eşiğinden dönmüştü.