Zerrin Özer boşandığı eşi ile aşk yaşıyor

Evlendikten 32 saat sonra eski sevgililerinin dolandırıcılıkla suçladığı eşi Murat Akıncı’dan ayrılan Zerrin Özer boşandığı eşi ile bağlarını koparmadığını açıklayarak herkesi şaşırttı.

Zerrin Özer boşandığı eşi ile aşk yaşıyor

61 yaşındaki ünlü şarkıcı Zerrin Özer, üçüncü evliliğini 16 Haziran’da kendinden 27 yaş küçük olan Murat Akıncı ile yapmıştı. Ama düğünden 36 saat sonra Murat Akıncı’nın eski sevgilileri ortaya çıkıp “Bu adam dolandırıcı. Üstelik paramızı isteyince bizi ölümle tehdit etti” iddiasında bulunmuştu. Şarkıcının tansiyonu yükselmiş, hastanelik olmuştu. Murat Akıncı’nın babası “Oğlum kendini zengin gibi gösterip kadınları dolandırır, Zerrin Hanım’ı da bitirecek” demişti. Bunun üzerine Zerrin Özer boşanma davası açmıştı. 30 Ocak’ta da boşanmışlardı.

Posta Gazetesi'nin haberine göre Zerrin Özer bir kez daha sevenlerini şaşırttı. 1.5 ay önce boşandığı eşi ile bağlarını koparmadığını açıkladı. Özel hayatına dair sorulara yanıt veren şarkıcı, “Ben Murat ile hâlâ görüşüyorum. İlişkimiz bitmedi. Üçüncü şahıslarının ne dediği, başkalarının ne düşündüğü beni ilgilendirmez. Ona çok değer veriyorum. Son iki yılımın en mutlu günlerini Murat ile birlikteyken geçirdim. Bu yüzden görüşmeye devam edeceğim” dedi.

Zerrin Özer ile yollarını ayıran Murat Akıncı son günlerde sık sık Feriköy'de bulunan bir börekçide görülüyor...

Konular Zerrin Özer