Zerrin Özer: "Konu kapanmıştır, boşanıyorum"

Murat Akıncı'nın 'Babam öldü' yalanı, Zerrin Özer'de ipleri kopardı...

Zerrin Özer: "Konu kapanmıştır, boşanıyorum"

Kadınları ve erkekleri kandırıp dolandıran Murat Akıncı'nın babası Kanal D'de ekrana gelen "2. Sayfa" programında şoke eden sözler söyledi.

 

"OĞLUM BİR NUMARALI DOLANDIRICI"

 "Ben 2005 yılında annesi Sevilay Hanım bana telefon açtı. "Bu çocuk evlenmek istiyor, babalık vazifesi yap evlendir" dedi. Ben de yardımcı oldum ve evlendirdim. Fakat evlendirdikten sonra da evlendiği kızın bütün altınlarını çalıp götürmüşler. Bizim aile şerefimizi iki paralık etti. Yalancılık bunda, kadınları kandırma, kendisine aşık etme bunda, zengin kadın avcılığı bunda, iş adamları dolandırmak bunda. Zaten dolandırdığı insanların paralarını da Zerrin Hanım'a yediriyor. Çıbanın başı, şeytanın kendisi de annesi Sevilay Hanım. Zaten ben onu evlatlıktan reddettim. Benim evimdeki altınlarımı aldı, çocuklarımın, benim ve eşimin telefonlarını çaldı.

Dün de annesi aradı "Bu senin oğlun, televizyona çıkma, rezil etme" dedi. Ben de dedim "Hayırdır neden çekiniyorsunuz?" cevap veremedi. Murat asker kaçağı, gitmiş benim evimi adresi olarak göstermiş. Jandarmalar geldi, hacize geldiler. Ayrıca Sevilay Hanım Marmara Üniversitesi'nde akademisyen falan değil. Bir akademisyenin sekreterliğini yapıyordu sadece.


Zerrin Özer'in menajeri ve Seren Serengil; Murat'ı neden koruyor anlamıyorum. Zerrin Özer bu adamı neden evinde hala tutuyor anlamıyorum. Oğlum ve annesi bir numaralı dolandırıcıdır. Annesi ve oğlum o kadar kötüler ki DNA testi istemeyi düşünüyorum, o benim çocuğum olamaz" diyerek herkesi şoke etti.

BOMBA İDDİA!

Akıncı'nın babası oğlunun diğer kadınlardan aldığı paraları Zerrin Özer'e götürdüğünü iddia etti.

Bu iddiaların ardından Zerrin Özer yayına bağlandı ve "Konu kapanmıştır, boşanıyorum" dedi. Özer açıklamasında Akıncı'nın babasının açıklamalarından sonra boşanmaya karar verdiğini söyledi. Özer şunları söyledi:

"Ben cevabımı aldım; çünkü ben boşanmayacaktım ama babasının sizdeki açıklamaları sonrası boşanıyorum. Çok sinirliyim. Aldatılmak korkunç bir şey. Ben bir tek konuda ona inandım ama ben babasının canlı olmasına şaşırdım bana babasının öldüğünü söylemişti. Ben şu anda aileme karşı çok zor durumdayım. "

Konular Zerrin Özer