Zerrin Özer ve Murat Akıncı birlikte mi yaşıyor?

36 saat evli kaldığı Murat Akıncı ile barışan Zerrin Özer için, yeni bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre; usta sanatçı karantina günlerini eski eşi ve kayınvalidesiyle birlikte geçiriyor.

Zerrin Özer ve Murat Akıncı birlikte mi yaşıyor?

Zerrin Özer, Haziran 2019'da Murat Akıncı ile nikah masasına oturmuştu. Evlendiği kişinin dolandırıcı olduğuna dair peş peşe gelen açıklamalara kayıtsız kalamayan sanatçı, nikahtan sadece 36 saat sonra kendisinden 27 yaş küçük eşinden boşanma kararı almıştı. Başına gelenlerden dolayı hastanelik olan Zerrin Özer, kendisine zor günler yaşatan Murat Akıncı ile şubat ayında resmen boşandı. Ancak 62 yaşındaki şarkıcı, Akıncı ile görüştüklerini söyleyerek herkesi şaşırtmıştı.

Tüm bu yaşananların ardından Zerrin Özer ve Murat Akıncı ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Seyhan Erdağ'ın haberine göre; Akıncı ile barışan Zerrin Özer karantina günlerini eski eşi ve kayınvalidesi ile geçiriyor. Bu durumu da herkesten gizliyor.

Sürpriz evlilik sonrası Murat Akıncı’nın eski sevgilileri, Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına bağlanıp "Murat Akıncı bizi dolandırdı" iddiasında bulunmuştu. '2. Sayfa’ya konuşan Murat Akıncı’nın babası ise "Dolandırdığı insanların paralarını Zerrin Hanım’a yediriyor. Çıbanın başı annesi... O tam bir şeytan. Sahte ismi Mahmut Atalay. Ben evlatlıktan reddettim. Evimdeki altınlarımı çaldı. Zerrin Hanım bu sahtekârı çok mu aramış? İstanbul’da başka adam mı yok da bu dolandırıcıyı bulmuş” açıklamasını yapmıştı.

Konular Zerrin Özer