Zokora ve Bamba nerede?

Trabzonspor'da kampa katılmayan Zokora ve Bamba için noter tespiti var. Haberin ayrıntıları...

Zokora ve Bamba nerede?

Trabzonspor'un Davraz kampı bugün yapılan antrenmanla başladı. Kampa katılmayan Zokora ve Bamba için noter tespiti yapıldı, ayrılmak istediğini bildirerek kampa katılmayan Halil Altıntop'un da yönetimle görüştüğü öğrenildi.

Bordo mavililerin Isparta Davraz kampı eksiklerle başladı. Mazeret bildirmeden kampa katılmayan Zokora ve Sol Bamba için kampa noter getirilerek tespit yaptırıldı. Kampa katılmayan Henrique'nin, Brezilya'daki iç karışıklığı mazeret göstererek pasaport konusunda yaşadığı sıkıntıdan dolayı izin istediği ve bu akşam kampa katılacağı, Janko'nun ise tedavisi sürdüğü için izinli olduğu ifade edildi. Yasin'in 2 gün izinli olduğu, ayrılmak isteyen Halil'in ise yönetimle görüştüğü, bu nedenle de kampa katılmadığı açıklandı.

AKÇAY: "HER ŞEY İÇİN YENİDEN START VERDİK"

Kondisyon ağırlıklı bir çalışma yapan bordo mavililerin teknik direktörü Mustafa Akçay, oyuncularıyla kısa bir görüşme yaptı. Takımda hiç kimsenin vazgeçilmez olmadığını vurgulayaran Akçay, "Bugün Bayern Münih, Barcelona'yı yenebiliyor. Bunun en büyük nedeni takımdaşlık. Takım arkadaşlığını engelleyenler aramızda olmayacak ve gidecek. Bu kim olursa olsun. Her şey için yeniden bir start verdik" dedi.

BORDO MAVİLİLERDE 6 KALECİ

Bu arada Trabzonspor'un Davraz kampında Tolga, Onur, Fatih ve Zeki'nin yanı sıra alt yapıdan da İbrahim ve Mert kampa dahil edilince, 6 kaleci kamp kadrosunda yer aldı.


Konular Spor Haberleri