1 dakikada her şey değişti!

TFF 1. Lig’in 21. haftasında son dakika golleri çok şeyi değiştirdi. Maçlarda tabelanın son anlarda değişmesi Göztepe’yi önce sevindirdi, sonra üzdü...

1 dakikada her şey değişti!
Yeni Asır'dan Burak Hakerler'in haberine göre TFF 1. Lig'in 21. haftasında son dakika golleri, puan sıralamasında çok şeyi değiştirirken, şampiyonluk mücadelesi veren Göztepe'ye bu goller önce sevinç, sonra hüzün getirdi. Haftaya 36 puanla ikinci sırada giren sarı-kırmızılılar, Urfa'da 2-0 mağlup durumdayken Umut'un uzatmalardaki golleriyle skoru 2-2'ye getirdi ve 37 puan ve maç fazlasıyla Yeni Malatya'dan liderliği aldı.

ESKİŞEHİR'DE TAKILDI

Pazar günü Elazı, Eskişehir'e çelme takınca, Göztepe'nin liderlikteki kaderi, pazartesiye kaldı. Haftaya 37 puanla giren Malatya, G.Antep BŞB deplasmanında 1-0 üstün durumdayken 90'da yediği golle sarsıldı ama yine son dakikada Eren ile cevap verip 40 puana ulaştı ve liderliği aldı. Sivasspor, Denizli deplasmanında son dakika golüyle 3-2'lik galibiyetle döndü. Skor 2-2 devam ederken Gekas 90. dakikada attığı golle Sivas'a 3 puan kazandırdı. Puanını 38'e çıkaran Sivasspor ikinciliğe yerleşirken, sarı-kırmızılı ekip ise üçüncücükle yetindi.

KARTLAR CAN YAKTI

Süper Lig yarışı veren Göztepe'nin bu sezon en büyük belalısı kartlar oldu. Bu sezon hırçın yapısıyla dikkat çeken Göztepe, ligin en çok kart gören ekiplerinden biri olarak adını ceza tahtasına yazdırdı.

Özellikle son 3 maçta cezalar bel bükerken, Manisa maçında da Sinan Özkan 4 sarı karta ulaştığı için kadrodaki yerini alamayacak. Göztepe'de daha önce A.Ordu maçında Tayfur, Balıkesir karşısında Gençer ve Leo, Urfa'da Gosso cezası nedeniyle forma giyememişti. Genel toplamda 65 sarı kart, 4 de kırmızı kart gören Göztepe'de, en pırçın futbolcu ise 9 sarı kart görerek 2 kez cezalı duruma düşen Tayfur oldu. Tayfur'u 8 sarı kartla Gosso takip etti. 3'er sarı kartla ceza sınırında olan Tanju, Lokman ve Murat Akın teknik heyet tarafından kart görmemeleri konusunda uyarıldı.
Konular Spor Haberleri