Akhisar golü unuttu!

Antalya deplasmanından 1 puanla dönen Ege temsilcisi galibiyet hasretini dört maça çıkarırken, Süper Lig’de oynadığı son üç karşılaşmada gol sevinci yaşayamadı.

Akhisar golü unuttu!
Yeni Asır'dan Kenan Molla'nın haberine göre Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Antalyaspor'la golsüz berabere kalan Akhisar Belediyespor, son 3 maçta gol sevinci yaşayamadı. Lige deplasmandaki Kayserispor galibiyetiyle başladıktan sonra Galatasaray, Çaykur Rizespor ve Beşiktaş'a mağlup olan yeşil-siyahlı ekip, son olarak Antalyaspor deplasmanından 1 puan aldı.

Ligde 3 haftanın ardından sahadan bir puanla ayrılan Ege temsilcisi puanını 4'e çıkardı. Ligde en son golünü 2. haftada 3-1 mağlup olduğu Galatasaray karşılaşmasında gol atan Ege temsilcisi, daha sonraki Ç.Rizespor, Beşiktaş ve Antalyaspor maçlarında fileleri havalandıramadı. İlk 5 haftada sadece 3 gol kaydeden Akhisar Belediyespor kalesinde ise 6 gol gördü. Akigolar, 357 dakikadır gol atamadı. Türk oyuncuların gol sevinci yaşayamadığı yeşil-siyahlı ekipte Miguel Lopes, Rodallega ve Vaz Te'nin birer golü bulunuyor...

Kafkas: 'Geçiş sürecindeyiz'

Teknik direktör Tolunay Kafkas, geçiş sürecinde olduklarını söyledi. Takımıyla çıktığı 3 maçta 1 puan toplayabilen Kafkas, "Sıkıntıyı aşmaya çalışıyoruz. Antalyaspor deplasmanında iki takım da aynı oyun dizilimiyle oynadı. İlk yarıda baskı kurmayı beceremedik ama değişikliklerin ardından oyun kontrolünü ele aldık" dedi. Hazırlık döneminde sıkıntılar yaşandığını, takıma geç katılan isimlerin tam kapasiteyle hazır olmadığını söyleyen teknik adam, "Antalya karşısında ikinci yarıdaki oyunumuzla kazanabilirdik ama olmadı. İç sahada üst üste şampiyonluğa oynayan takımları ağırladık. Zor bir ligde oynuyoruz. Ev sahibi olacağımız Gençlerbirliği maçında iç sahadaki ilk galibiyeti kovalayacağız. Ben önümüzdeki haftalar için umutluyum. Geçiş sürecini atlatıp tırmanışa başlayacağız" şeklinde konuştu.
Konular Spor Haberleri