Altınordu atıyor ama kazanamıyor!

Altınordu TFF 1. Lig’in ilk iki haftasında rakiplerine tam 4 gol attı ama kalesinde gördüğü 5 golle 1 puana razı olup 5 puan kaybetti.

Atıyor ama kazanamıyor!
Yeni Asır'dan Gökhan Özyurtlu'nun haberine göre TFF 1. Lig'in en az transferini yapan, en düşük bütçeye sahip ve hiç yabancı oyuncu oynatmayan takımı Altınordu, 2'şer gol attığı ilk 2 haftayı 5 puan kaybıyla kapatamamanın sıkıntısını yaşıyor.

İlk hafta İzmir'de konuk ettiği Giresunspor karşısında uzatmalarda attığı golle yenilgiden kurtulup sahadan 2-2'lik skorla 1 puanı kurtaran Altınordu, İzmir derbisinde de rakip ağları 2 kez havalandırmasına rağmen kazanamadı. Kırmızılacivertli ekip 87. dakikada 2-1 öne geçtiği derbide uzatma dakikalarında yediği 2 şok golle sahadan puansız ayrılmak zorunda kalmıştı.

Geçen sezonu aratmadı İzmir ekibi, geçen sezonun ilk iki haftasında Samsun'a 4-0 yenilmiş, Bolu ile 1-1 berabera kalmış 1 puana razı olmuştu. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, rakiplere karşı gol bulduklarını ancak bunu sonuca yansıtamadıklarını belirterek, "Özellikle atağa çıktığımız anlarda kaptırdığımız toplar bize pahalıya maloluyor. Lige verilen arada bu eksiğimizi giderip daha iyi yol almak istiyoruz" dedi. Altınordu, Bandırmaspor ile 11 Eylül'de saat 20.00'de İzmir Atatürk Stadı'nda karşılaşacak.
Konular Spor Haberleri