Şenol Güneş: "Biz değil Fener düşünsün"

Beşiktaş Teknik Direktörü Fenerbahçe ile puan farkının 3’e inmesi nedeniyle morali bozulan oyuncularıyla bir toplantı yaptı. Güneş, “Biz değil Fener düşünsün. İplerin elinizde olduğunu unutmayın” diye konuştu.

Güneş: "Fener düşünsün"
Şenol Güneş'ten terapi...

Takvim'de yer alan habere göre
Beşiktaş Teknik Direktörü Fenerbahçe ile aralarındaki puan farkının 3'e inmesi nedeniyle morali bozulan futbolcularıyla bir toplantı yaptı.

Akhisar önünde şanssız bir beraberlik aldıklarını vurgulayan tecrübeli hoca, "Ligin bitimine 4 hafta var ve hala Fenerbahçe'nin 3 puan önündesiniz. Üstelik Sivas ve Akhisar deplasmanları da geride kaldı. Bundan sonra 4 final maçımız var. Biz değil Fenerbahçe düşünsün. İplerin elinizde olduğunu unutmayın. Eğer Akhisar önünde son dakikada kullandığımız serbest vuruş gol olsaydı yine 5 puan önde olacaktık. Futbolda dün yok bugün vardır. Sizlerden başınızın dik olmasını istiyorum. Şampiyonluk mutlaka sizin olacaktır. Bu konuda güvenim tam" dedi.

HER MAÇI TEK TEK DÜŞÜNMELİYİZ

Her maçı tek tek düşünmelerini oyuncularından özellikle isteyen Şenol Güneş, "Şimdi bizim için en önemli karşılaşma Kayseri maçı olacak. Kendi sahamızda taraftarımız önünde kazanmamız gerekiyor. Kayseri düşmeme savaşı veren bir ekip. Onların direncini ne kadar erken kırarsak bizim için o kadar değerli olacak. Bu maçtan 3 puanla ayrıldığımız an keskin bir virajı geride bırakırız. Toparlanın ve Kayserispor'a odaklanın" dedi.
Konular Spor Haberleri