Saruhan Hünel stil sırlarını anlattı

Bu aralar adından sıkça söz ettiren Saruhan Hünel yeni dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Saruhan Hünel stil sırlarını anlattı
Akşam'dan Aysun Yıldız'ın röportajı..

Genç kızların beğendiği birisiniz. Moda ve stilinizi konuşmak istiyorum… Stil sizin için ne ifade ediyor?

Stil kişiye yakışandır. Herkes herkesin tarzını beğenmek zorunda değil. Zaten beğenilseydi stil sahibi olunmazdı. Her bireyin kendine göre ruh hali ve psikolojisi var. Önemli olan kendinizi nasıl hissettiğiniz. Çuval da giyseniz göğsünüz ileri doğru çıkar, omuzlarınız dikleşir ve adım atarken kendinize öyle bir özgüven gelir ki, üzerinize giydiğiniz tamamen formalite olur. Gerçek stil bence budur ve beyinde biter.

Modayla aranız nasıl?
Modayı takip etmiyorum. Zaten hazır giyimciler modayı ayağımıza kadar getiriyor. Erkeklerle ilgili modada pek değişiklik söz konusu değil. Paçalar ya kısalıyor ya uzuyor...

Dizideki tarzınızla kendi tarzınız benziyor mu?
Dizide holding patronunu oynuyorum. Kötü adamla savaşmak için Antep’e gelmiş biriyim. Dolayısıyla orada hep takım elbise giyiyorum. Normal kendi hayatımda sadece özel günlerde ceket ve pantolon giyiyorum.

SEKTÖRDE 25. YILIM

İzleyicinin gözünde bir Saruhan Hünel imajı var mı?

E tabii sektörde 25. yılımı doldurdum. Dolayısıyla insanların gözünde bir Saruhan Hünel formatı var. O formatın kenarına, sağına ve soluna taştığınız zaman, insanlar hemen sosyal medyadan veya maillerden “Biz sizi böyle bilmiyorduk” diye tepki gösteriyor. Beni, abisinin ve babasının veya çok sevdiği saygı duyduğu akrabalarının yerine koyanlar var.

Diziden beklentiniz ne?
Karagül dizisine sonradan katıldığım için şanslıyım. Çünkü kurulu bir düzene dâhil oldum. Beklentim, insanların seve bileceği bir karakter ve devamlılığı olan bir iş yapmak.

“Oyuncu olmasaydım şunu yapardım” dediğiniz bir şey var mı?
Ticaret veya politika yapmayı isterdim. 

Küçükken oyuncu mu olmak istiyordunuz?
Alakası yok.

Ne olmak isterdiniz?
Küçükken ne olmak istediğimi hatırlamıyorum desem çok mu komik olur…

EN ÖNEMLİSİ HUZUR

Sizin için aşk nedir?

Aşk gelip geçicidir. Benim için en önemli şey saygı ve huzurdur. İnsanlar birbirlerine karşı saygılı ve huzurlu davranırsa sevgi zaten olur. Mesela ortada bir şey yokken ağlayan kadını hiç sevmem. Kadınların en büyük silahı ağlamak… E adam ne yapsın?  Erkek ağladığı zaman o adamı beğenmezler. “Böyle erkek mi olur be” deyip kenara atarlar. Türk kadınları ataerkil bir aileden geldiği için maskülen erkekleri seviyor. Kendisine sahip çıkacak, koruyacak ve kollayacak. Benim dizilerde canlandırdığım bütün karakterler de böyle.

Sizde de öyle bir yapı var sanki…
Mecburen… Doğuştan itibaren öyle bir yapıda büyüdük. Orta dereceli bir ailenin çocuklarıyız. Mahalle kültüründe yetiştik. Bizim mahallemizin kızına kimse laf atamaz. Biz mahalledeki kızların hiç birine göz koyamayız. Çünkü onlar bizim kardeşlerimiz, bizler de onların ağabeyleriyiz.

ELLERİM DOĞUŞTAN MANİKÜRLÜ

Kendinize nasıl bakımlar yaparsınız?
Benim şöyle bir şansım var ayaklarım ve ellerim doğuştan manikürlü. Ömrümde manikür yaptırmadım. Ama mutlaka 15 günde bir kuaförüme giderim. Saç bakımıma maksimum özen göstermeye çalışıyorum.

Spor yapıyor musunuz?
Bir dönem spor yapıyordum, bıraktım. Ama tekrar başlayacağım. Fırsat buldukça mutlaka masaja gidiyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum.  Cilt bakımına sık sık gitmeye çalışıyorum. Mutlaka yatmadan önce cildimi yıkarım. Uyandığım zaman tekrar yıkarım ve cildin nefes almasını sağlarım. Nemlendirici ve yaşlanma karşıtı olan her şeyi kullanırım. Zaten sigara ve alkol kullanmıyor olmam cildim için en önemli şey. 
Konular Röportaj