A Milli Takım Portekiz deplasmanında

A Milli Futbol Takımımız, Dünya Kupası yolunda Portekiz önüne çıkıyor. FIFA sıralamasında 8’inci durumdaki güçlü rakibimizi geçersek salı günü Konya'da İtalya-Kuzey Makedonya galibiyle karşılaşacağız.

A Milli Takım Portekiz deplasmanında

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre Dünya Kupası yolunda çok ama çok önemli bir sınavımız var bu gece. Rakip resmî maçlarda bugüne kadar hiç yenemediğimiz ve FIFA sıralamasında 8’inci olan Portekiz. Dragao Stadı'ndaki mücadele tek maç üzerinden oynanacak.

Normal süre, uzatmalar veya penaltılarda kazanan belli olacak ve play-off finaline adını yazdıracak. Ve eğer Portekiz’i geçersek salı günü İtalya-Kuzey Makedonya eşleşmesinin galibiyle Konya’da karşılaşacağız.

PORTEKİZ'DE ÜÇ EKSİK

Play-off finalinin kazananı Katar'da 21 Kasım-18 Aralık tarihlerinde düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası'na adını yazdıracak. A Millî Takım’ımızda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Favori olarak görülen rakip Portekiz’de ise Covid-19 testi pozitif çıkan Pepe ile sakatlıkları bulunan Ruben Neves ve kaleci Anthony Lopes aday kadrodan çıkarılmış yerlerine Tiago Djalo, Vitinha ve kaleci Jose Sa kadroya dahîl edilmişti. Haydi çocuklar, dualarımız sizinle.

MAÇ SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

24 Mart Perşembe günü (bugün) oynanacak olan Portekiz-Türkiye maçı Porto'da Dragao Stadyumu'nun ev sahipliğinde yapılacak. 

Dev karşılaşma TSİ 22.45'te başlayacak ve TRT 1'den şifresiz olarak ekranlara gelecek.