Acun Ilıcalı'dan Adnan Oktar açıklaması: "Henüz 19 yaşındaydım"

Gazeteci Enver Aysever’in programına konuk olan Acun Ilıcalı, Adnan Oktar ile bir zamanlar görüştüğünü, sonra bulunduğu ortamı beğenmeyerek ayrıldığını söyleyerek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Acun Ilıcalı'dan Adnan Oktar açıklaması: "Henüz 19 yaşındaydım"

Acun Ilıcalı, konuk olduğu bir programda 2018 yılında yapılan operasyonla Türkiye’nin gündemine yerleşen Adnan Oktar ve çevresiyle annesini kaybettiği bir dönem 1 buçuk 2 yıl kadar görüştüğünü ilk kez itiraf etti.

Adnan Oktar cemaati son olarak 'Kedicik' belgeselindeki kadınların anlattığı istismar olaylarıyla gündeme bomba gibi düşmüştü.

Adnan Oktar ile bir dönem ilişkisi olduğunu katıldığı bir programda doğrulayan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı hakkında Adnan Oktar şu ifadeleri kullanmıştı:

"Acun Ilıcalı da benim talebemdi. Ağabeyi de. Doktordur ağabeyi. Uzun süre benim yanımda kaldı abisi. Daha eskidir. Acun da 10-15 yıllık talebemdir. O çok yaman bir kerata. Küçük yaşta annesi babası trafik kazasında ölmüştü.”

Acun Ilıcalı gazeteci Enver Aysever’in programında konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

"19 yaşındaydım. Annemlerin rahmetli olduğu bir dönem. Manevi açıdan yakın hissettiği dostlarımla bir dönem görüşmüşlüğüm oldu. 35 sene önce. 1 buçuk 2 yıl. Sonra bulunduğum ortamı beğenmeyerek ayrıldım."


Acun Ilıcalı'dan Adnan Oktar açıklaması: "Henüz 19 yaşındaydım"


Acun Ilıcalı, "35 yıldır görüşmüyorum. Neredeyse 50 yıl oldu. Ondan sonra ne bir kere gördüm. Ne de yan yana geldim” şeklinde yanıt verdi.