Affettiği kocası Melek'in katili oldu!

29 yaşındaki Melek Güler, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan ve bir süre önce affettiği eşi tarafından öldürüldü.

Affettiği kocası Melek'in katili oldu!

Sabah Gazetesi'nden Emir Somer ve Barış Savaş'ın haberine göre İstanbul Fatih'te 29 yaşındaki Melek Güler, kızının doğum gününde, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan kocası Mahmut Güler (37) tarafından öldürüldü.

Vahşi cinayet, Fatih ilçesi Kanısıcak Sokak'taki 6 katlı bir binanın kömürlüğünde işlendi. İddiaya göre, konfeksiyonda çalışan Mahmut Güler, öğle saatlerinde işten çıktıktan sonra eve geldi. Tartışma yaşadığı eşi Melek Güler'i, televizyonun sesini iyice açtıktan sonra binanın kömürlüğüne çağıran Mahmut Güler, iki kız çocuğu annesi eşini burada boğarak öldürdü. Cani koca, daha sonra tekrar işe gitti. Akşam saatlerinde ise kadının ailesine giderek eşine ulaşamadığını söyledi. Ailenin şikâyeti üzerine arama yapan polis, kadının cansız bedenini buldu.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Gözaltına alınan katil zanlısı koca suçunu itiraf etti. Melek Güler'in 6 ay önce eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı ve onu kısa bir süre önce affettiği öğrenildi.

Güler'in hayatını kaybettiği gün ise büyük kızının doğum günü olduğu belirtildi. Melek Güler'in ailesi, "Biz sürekli kendilerine maddi destekte bulunuyorduk. Kızım ev sahibi olmak istiyordu. Kocası ise parayı kumara harcıyordu. Ev almak için biriktirilen ve bunun için aldıkları borç paraları da kumarda kaybettiği için Melek'le tartışıyordu" iddiasında bulundu.