'Ahu Yağtu ve Celil Nalçakan aşk yaşıyor' iddiası!

Ünlü oyuncu Celil Nalçakan'ın, "Kardeşlerim" dizisindeki rol arkadaşı Ahu Yağtu'yla aşk yaşadığı iddiası kulaktan kulağa yayıldı.

'Ahu Yağtu ve Celil Nalçakan aşk yaşıyor' iddiası!

Beşiktaş armalı maskesiyle dikkat çeken Celil Nalçakan, rol arkadaşı Ahu Yağtu ile son dönemde duygusal olarak yakınlaştıkları iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Milliyet Gazetesinden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre 42 yaşındaki Nalçakan, "Ahu çok sevdiğim, iyi anlaştığım bir ahbabım. Zaten az arkadaşım var, Ahu da onlardan biri. Bu dedikodular, manasız bir orta alan mücadelesi olmuş" şeklinde konuştu.

Celil Nalçakan, şöhrete olan bakış açısını ise "Ben o adam değilim, hayatım boyunca da olmadım. Tevazuyu elden bırakmamak lazım. Sağ olsunlar seviyorlar hayranlarımız. Şöhret benimle hiç alakası olmayan bir şey, ahbaplık yeter bana" sözleriyle dile getirdi.

Ünlü oyuncuya, geçtiğimiz günlerde bir sürücünün park halindeki otomobiline çarpıp, maddi hasara neden olmasıyla ilgili açıklaması soruldu. Nalçakan, "Buldum o kişiyi ama bir şey istemedim. Özür dilemesi yetiyordu benim için, aramızda çözdük" açıklamasını yaptı.

'Ahu Yağtu ve Celil Nalçakan aşk yaşıyor' iddiası!

Sıkı bir Beşiktaş taraftarı olan oyuncu, sezon sonu şampiyon olmak istediklerini söyleyip, "Bugün Ankaragücü maçı var. Onun için taktım. Bu sezon şampiyonuz, içimiz rahat olsun" dedi.