Akcoat’a "İhracatın Yıldızları" ödülü

İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde, kimyasal kaplama malzemeleri üreticisi Akcoat, grup şirketi Ak-Pa üzerinden gerçekleştirdiği ihracatları ile ‘Boya, vernik, mürekkep ihracatı’ kategorisinde ikincilik ödülünü almaya hak kazandı.

Akcoat’a "İhracatın Yıldızları" ödülü

Kimya sektöründeki üye firmalarını başarılı ihracatlarından dolayı onurlandırmak ve teşvik etmek amacıyla İKMİB tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen 2023 İKMİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni, Çırağan Sarayında gerçekleştirildi.

2023 İKMİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreninde Ak-Pa, Akcoat adına 2023’te gerçekleştirdiği ihracatla “Boya, Vernik ve Mürekkepler İhracatı kategorisinde” ikincilik ödülüne layık görüldü.

Törene, Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, İKMİB Yönetim Kurulu Başkanı Adil Pelister, Akcoat Global Satış Direktörü Ahmet Madenli, Ak-Pa adına Genel Müdür Pelin Irgaç ve ödül alan diğer firma temsilcileri katıldı. Ödül Töreninde kimyanın alt sektör ve ürün gruplarında toplam 34 kategoride ilk 3’e giren 170 firma ödül almaya hak kazandı.


Akcoat’a "İhracatın Yıldızları" ödülü


MADENLİ: "DÜNYA ÇAPINDA ÜLKEMİZİ TEMSİL ETMEYE DEVAM EDİYORUZ"

Akcoat adına ödülü alan Global Satış Direktörü Ahmet Madenli, "Bu önemli başarıyla şirketimizin kimyasal kaplama sektöründeki lider konumunu daha da güçlendirerek, dünya çapında ülkemizi temsil etmeye devam ediyoruz. Ak-Pa'nın başarısı, çalışanlarımızın/paydaşlarımızın azimli çalışmaları ve yönetim ekibinin stratejik vizyonuyla elde edilmiştir. İhracatın Yıldızları ödül töreninde alınan ikincilik ödülü, bizlere gurur ve motivasyon kaynağı olmuştur. Akcoat’a böylesi prestijli bir uluslararası ödülü kazandıran tüm çalışanlarımıza teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

DHA