Akhisar’dan teklif yok!

Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Akhisar Belediyespor'un yıldızı Güray Vural, "Akhisar yönetiminden sözleşme uzatma teklifi almadım" dedi.

Akhisar’dan teklif yok!
Yeni Asır'dan Ümit Yöney'in haberine göre futbol yaşamında Hamza Hamzaoğlu'nun yerinin başka olduğunu belirten Güray, "Denizlispor'da Hamza hocayla beraberdik. Benim ayağımın kırık olduğu dönemde gelmişti ama hiç oynadığımı görmedi. Sadece tanışıklığımız vardı. Sonrasında Akhisar'a istedi. Bana şans verdi, oynattı. Sadece benim için değil, birçok oyuncuda hakkı büyüktür. Onun için isim önemli değil, futbol yapısı ve karaktere değer verir. Bence doğru da yapıyor. Çok da başarılı. Bilal'i aldıktan sonra çok eleştirildi. Ancak sonradan herkes aslında ne kadar doğru bir tercih yaptığını gördü" dedi.

Hamzaoğlu ile son dönemde hiç görüşmediğini belirten Güray, "Şu anda onunla transferim konusunda bir görüşmemiz yok. Ama inşallah ilerleyen zamanda olur. Kendi bildiğim hoca olduğu için ilk tercihim kesinlikle Hamza hoca olur. Ancak ben Akhisar'da bir çıkış yakaladım. Akhisar yönetimiyle görüşmeden ayrılmayı düşünemem. Buranın benim üzerimde emeği çok büyük" diye konuştu.
Konular Spor Haberleri