Gökhan Gülbeyaz'dan listeleri altüst edecek şarkı

Genç müzisyen Gökhan Gülbeyaz, 3 yıl önce yayınladığı ilk şarkısı "Eski Değilim" için yeniden stüdyoya girerek, şarkının akustik versiyonunu sevenleri ile buluşturdu.

Gökhan Gülbeyaz'dan listeleri altüst edecek şarkı

Gökhan Gülbeyaz, kendisini şöhrete kavuşturan ilk göz ağrısı ‘Eski Değilim’ i sevenleri için yeniden seslendirdi.

Yeni versiyon için uzun süredir çalışan Gökhan Gülbeyaz, full elektronik synth pop bir disco şarkısını akustik pop olarak seslendirip müzikseverlere armağan ederken kısa sürede güzel geri dönüşler aldı.


Gökhan Gülbeyaz'dan listeleri altüst edecek şarkı


Gökhan Gülbeyaz, şarkısının yeni versiyonu ile farklı bir çalışmaya imza attığını belirterek, "3 sene önce yayınladığım ilk şarkım Eski Değilim’in akustik versiyonu yayında! İlk olması sebebiyle benim için yeri her zaman ayrı olan 'Eski Değilim'i yıllar sonra tekrar stüdyoya girip okudum.

Yeni versiyonu için uzun zamandır üzerine çalıştığımız ‘Eski Değilim' güçlü, full elektronik synth pop bir disco şarkısıyken, şimdi çok tatlı bir akustik pop şarkısı oldu.

Teşekkürlerin en büyüğü şarkıya bu ruhu katan Ahmet Kalabay’a ve ilk günden beri hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Hocam Süheyla Yengi‘ye gelsin! Biz yeni ‘Eski Değilim’in enerjisini çok sevdik, umarım siz de seversiniz” 
ifadelerini kullandı.

Güçlü canlı performanslarıyla da hayranlık uyandıran Gülbeyaz'ın geçtiğimiz yaz yayınladığı "Salıncak" ve 2022'de yayınladığı teklisi "Tükenmiş Aşkım" da radyolarda ve müzik kanallarında en çok çalınan şarkılarından olmuştu.