Ali Karacan'ın konuşma yasağı talebi reddedildi

Yıllardır kira ödememek için her türlü hileye başvurduğunu iddia eden ev sahibi Zeynep Dirvana'nın isyanını dile getirmesi üzerine, Ali Karacan ev sahibi Zeynep Dirvana'ya konuşma yasağı aldırmak için başvurmuştu.

Ali Karacan'ın konuşma yasağı talebi reddedildi

Zeynep Dirvana; Kanlıca'daki Dirvana Yalısı'nda 23 yıldır ikamet eden kiracısı Ali Karacan’ın yıllardır kira ödememek için her türlü hileye başvurduğunu anlatarak; Patronlar Dünyası'na verdiği röportajda "23 yıldır benim Kanlıca’daki evimde oturuyor. İlk 10 yıllık kontrat yaptık, sonra beş yıl daha uzattık. Bu süre bittiğinde ise bir daha kontrat yapmadı. Bu arada kiraları doğru düzgün ödemedi, icraya verdiğimizde öğrendik ki şirketi iflas etmiş ama yalıda oturmaya devam ediyor. Evden çıkmasını istediğimizde ise sürekli beni oyaladı. ‘Namus sözü veriyorum’, ‘Şeref sözü veriyorum’, ‘Çocuklarım üzerine yemin ederim 2020'de teslim edeceğim’ dedi. İnandım. Namus dedi, şeref dedi. Ama bir türlü çıkmadı.


Ali Karacan'ın konuşma yasağı talebi reddedildi


Ama bana o kadar kötülük yaptı ki. Yazıklar olsun. Tebligatlar eline ulaşamasın diye evin kapı numarasını bile değiştirmiş."
 sözleriyle isyan etmişti.

KONUŞMA YASAĞI ALDIRMAK İSTEDİ

Ali Karacan'ın çıkan haberlerin ardından; haklı isyanını dile getiren ev sahibi Zeynep Dirvana'ya aldırmak istediği konuşma yasağı talebi reddedildi.


Ali Karacan'ın konuşma yasağı talebi reddedildi - Resim : 2


Ali Karacan'ın konuşma yasağı talebi reddedildi - Resim : 3


Ali Karacan'ın konuşma yasağı talebi reddedildi - Resim : 4