Alişan'ın 'Asla affetmeyeceğim' dediği kişi İzzet Yıldızhan çıktı!

Kardeşinin vefatının henüz 12. günündeyken bir sanatçının menajerinin arayıp "Kaporayı bize vermezseniz sanatçı sahneye çıkmıyor" diye ısrar etmesine oldukça üzüldüğünü ifade eden Alişan'ın bahsettiği kişi İzzet Yıldızhan çıktı.

Alişan'ın 'Asla affetmeyeceğim' dediği kişi İzzet Yıldızhan çıktı!

Koronavirüs nedeniyle kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybeden Alişan, Sabah Gazetesi'nden Merve Yurtyapan'a verdiği röportajda yaşadığı zor günleri anlattı.

Kardeşini kaybettikten sonra tüm konserlerini iptal eden Alişan, aldığı kaporaları da iade edeceğini söyledi.

Bu süreçte konser için organizatörler başka bir sanatçıyla anlaştı. Kardeşinin vefatının henüz 12. günündeyken bu sanatçının menajerinin arayıp "Kaporayı bize vermezseniz sanatçı sahneye çıkmıyor" diye ısrar etmesine oldukça üzüldü.

Sabah Gazetesi'nden Ömer Karahan'ın haberine göre o sanatçının İzzet Yıldızhan olduğu iddia edildi. Ortaya çıkan bu tartışmanın ardından İzzet Yıldızhan konuştu.

Böyle bir olayın kendisine mal edilmesinden üzüntü duyduğunu belirten Yıldızhan, şöyle konuştu:

"Sizlerin nezdinde herkese söylemek isterim ki böyle bir olaydan haberim yoktu. Bilgim olsa da böyle bir olayın yaşanmasına müsaade etmezdim. Alişan sosyal medyadan beni çıkaracağına keşke arayıp konuşsaydı. Konserlerimle alakalı bütün süreci kendimi bildim bileli menajerim yönetir, organizatör ve menajer ile ne bir para konuşurum ne de başka detayı konuşurum. Ben sadece sahneye çıkar sanatımı icra ederim. Alişan'ın kardeşinin vefatında şehir dışında olduğum için cenazeye yetişemedim, yalnızca arayarak baş sağlığı diledim ve acısını paylaştım. Akabinde böyle bir olayın bana mal edilmesi beni derinden üzdü."