Alişan'ın Burak'ı nazara geldi

Eşi Buse Varol ile boşanacakları yönünde çıkan haberlerle gündemde olan şarkıcı Alişan, önceki gün çocukları Burak ve Eliz ile birlikte Levent'te görüntülendi.

Alişan'ın Burak'ı nazara geldi

Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre merhum kardeşi Selçuk Tektaş'ın çocuklarını okuldan almaya geldiğini ifade eden Alişan'ın oğlunun sağ gözünün altındaki morluk dikkatlerden kaçmadı.

Burak'ın ufak bir kaza geçirdiğini söyleyen ve düştüğünü belirten ünlü şarkıcı, "Maalesef ufak bir kaza oldu, düştü." dedi.

"O KONULARI KONUŞMAYALIM"

Kızı Eliz'i kucağından indirmeyen Alişan, kameralar karşısında çocuklarıyla oynamayı ihmal etmedi. "Buse'nin işi vardı, o yüzden bakıcılarla geldim." diyen Alişan, eşiyle boşanacağı yönündeki haberlerle alakalı ise konuşmak istemedi.

Ünlü isim, "O konuları konuşmayalım, her yerde karşılaştık ve konuşmadım. Teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Ardından oğluna yönelen Alişan, "Haydi oğlum, senden bir şarkı istiyorum. Geçen defa söylemedin. Sen seviyorsun ya, Ece Mumay'ın 'Peri' şarkısını söyle. 'Gelmem geri, geri...' olanı söyle." dedi.

Burak'ın yine isteksiz olmasıyla şarkı isteği suya düşen Alişan, "O zaman Tarkan'dan 'Geççek' şarkısını söyle..." diyerek, yine mesaj verdi.

Çocuklarıyla birlikte bir hayli keyifli vakit geçiren şarkıcı, "Sizden ricam; yeğenlerimi çekmeyin, onlar rahatsız oluyor." şeklinde konuştu.