Alparslan Büyük Selçuklu’da neler oluyor?

Yeni bölümlerinin yayınlanması için adeta gözlerinin arama motorlarında olduğu Alparslan Büyük Selçuklu Çağrı Bey ölecek mi? Sorusunun yanıtı araştırılıyor.

Alparslan Büyük Selçuklu’da neler oluyor?

Erdinç Gülener Alparslan Büyük Selçukludan ayrılacak mı? Sorusu olacağa benziyor. Öte yandan Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölümleri yayınlanmaması sonrasında diziden ayrılacak 2 bomba karakter, dizi nereye gidiyor dedirtiyor.

 

Alparslan Büyük Selçuklu’da neler oluyor?

 

Geçtiğimiz sezon bir yana dursun Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezonunda adeta izlenme furyaları koparırken, son zamanlarda dizinin yeni bölümünün yayınlanmaması üzerine ve akabinde de 2 oyuncunun ayrılık haberlerinin medya kulislerinde dolaşması ile birlikte izleyici adeta şoka girerken, bunlardan ilk isim Alparslan Büyük Selçuklu Çağrı Bey karakterini bizlere tanıtan Erdinç Gülener olmakta.

 

Alparslan Büyük Selçuklu’da neler oluyor? - Resim : 2

 

Herkes Alparslan Büyük Selçuklu Çağrı Bey ölecek mi? Erdinç Gülener ayrılacak mı sorusunun yanıtını ararken, karşısına son dakika yeni bir bomba çıkıyor.

 

Alparslan Büyük Selçuklu Çağrı Bey ne zaman ayrılacak?

Dizinini ilk bölümünden beri kemik oyuncusu olarak bilinen Alparslan Büyük Selçuklu Çağrı Bey’i Erdinç Gülener’in ayrılacağı kesinleşti. Dizinin ilk bölümünden beri oyuncu kadrosunda yer alan Erdinç Gülener’in diziden ne zaman ayrılacağı konusu netleşmemişken, yayınlanan son bölümü sonrasında Alparslan Büyük Selçuklu Çağrı Bey ölecek mi sorusunun yanıtı olarak karşımıza çıkan yanıt evet oluyor. Alparslan Büyük Selçuklu Çağrı Bey’i eğer ki dizinin ilk bölümünde senaryo gereği ölerek diziye veda etmez ise birkaç bölüme bu ayrılığın tamamlanacağı bildirildi.

 

Alparslan Büyük Selçuklu’da neler oluyor? - Resim : 3

Alparslan Büyük Selçuklu Çağrı Bey’in akabinde diziye Yusuf karakteri ile tanınan oyuncu Umut Karadağ’da vedasını sunacak. Öyle ki dizide ayrılık fırtınalarının kopmasına Alparslan Büyük Selçuklu Yusuf’u da dahil olacak. Senaryo gereği ayrılık vaktinin geldiği öğrenilen karakter Yusuf’u canlandıran Umut Karadağ çok kısa süre içerisinde diziden ayrılacak.

Ayrılanların yeri dolacak

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yeni bölümleri yayınlanmıyor. Ancak kaybettiği reytinglerini geri kazanması için senaryonun daha heyecanlanması gerektiğini düşünen senaristler diziye yepyeni bir karakter eklemeyi planlıyor.

Alparslan Büyük Selçuklu Celal kimdir? Sorusu dizinin merakla beklenen yeni bölümünde yanıtını bulacak iken diziye yeni bir heyecanı sunacak olan oyuncu ise Alican Okumuş olarak açıklandı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Alparslan Büyük Selçuklu Çağrı Bey ve Yusuf karakterinin ayrılması ile birlikte diziye yeni can olarak Celal Karakteri dâhil olacak.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yeni bölümleri merakla beklenirken, dizi yeni bölümü ile 12 Aralık’ta ekranlarda olacak.

Alparslan Büyük Selçuklu’da neler oluyor? - Resim : 4