Altay'da yüksek gerilim!..

"Hakaretlerden bıktık" diyen yönetim, pes etme aşamasına gelirken, siyah-beyazlı futbolcular Bandırmaspor deplasmanında yaşadıkları tribün şokuyla bunalıma girdi.

Altay'da yüksek gerilim!..
Yeni Asır'dan Murat Arabacı'nın haberine göre Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 8 haftadır kazanamayan ve son 4 karşılaşmada da sıfır çekerek düşme hattının 2 puan üzerinde ilk yarı maçlarını tamamlayan Altay'da Dr. Aslan Savaşan yönetimi, olağanüstü genel kurul kararı almak için düğmeye bastı. Son maçlarda alınan kötü sonuçların ardından hem siyah beyazlı camiadan, hem de tribünlerden tepki görmeye başladığı göze çarpan Savaşan yönetiminin, ara transfer döneminin başlayacağı 5 Ocak 2015'e kadar olağanüstü kongreyi yapmayı hedeflediği belirtildi.

Savaşan yönetiminin, siyah beyazlı kulübün mali genel kurulu da olağanüstü kongrenin içinde yapılmasını da planladığı öğrenildi. Deplasmanda 3-0 kaybedilen Bandırmaspor deplasmanı öncesinde Savaşan yönetiminin radikal kararları bu hafta içine bırakıldığını açıklamıştı.

Kiralandıkları Alsancak Stadı'nın maçlara kapatılması, Brezilyalı Tiago Bezarra'nın kulübü Gama'ya olan 150 bin dolarlık kiralama borcunun ödenme kararı çıkmasının kendilerini çok zorladığını dile getiren Profesyonel Şube yöneticisi Avukat Umut Köroğlu, "Ama acımasızca yapılan küfür ve hakaretler bizi daha çok yıprattı" yorumunu yaptı. Köroğlu, "Erken genel kurul kararı alınsın ya da alınmasın, artık ben yokum, çünkü çok soğudum. Başarı veya başarısızlıktan çok, dışarıda konuşulanlar bizi yıldırdı" dedi. 2. Başkan Sadettin Ünlü de ise "Hem sanal ortamda, hem de tribünde yapılan ağır haraketler tüm yöneticileri çok yaraladı. SSK primlerini, futbolcu ödemelerini, personel maaşlarını kısacası her şeyi tam zamanında ödemesini yaparken, çok haksız eleştirelere de maruz kaldık" diye konuştu. 

Futbolculara tribün şoku

Bandırma'daki 3-0'lık yenilginin ardından siyah beyazlı futbolcular, tribünden de şok dalgası geldi.

Maçı 3-0 kaybedilmesinin ardından tribünlere çağrılan Altaylı futbolculara, taraftarların çok sert tepkisi moralleri iyice sıfıra indirdi. Şok tepki karşısında futbolcular, hem kızgın, hem de moralsiz bir şekilde soyunma odasının yolunu tuttuğu gözlendi.
Konular Spor Haberleri