Amber Heard’ün açıklamaları Johnny Depp hayranlarını kızdırdı

Amber Heard, Johnny Depp ile davasını kaybetse de konuşmaya devam ediyor. Heard'ün dava ve Depp için sarf ettiği sözler, Depp hayranlarını kızdırdı. Pek çok hayran Heard'ü yalanlarına devam etmekle suçladı.

Amber Heard’ün açıklamaları Johnny Depp hayranlarını kızdırdı

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre perşembe günü New York’ta önceden kaydedilen ve hafta boyunca üç bölüm halinde yayınlanan yeni röportajda Amber Heard, öleceği güne kadar verdiği ifadelerin arkasında duracağında ısrar etti.

Heard, Depp’i yalancı olarak niteledi ve Today’in sunucusu Savannah Guthrie’ye konuşurken, Depp’in evlilikleri sırasında onu dövdüğüne dair iddialarını yineledi.

Şimdi Heard, sosyal medya kullanıcılarının şiddetli tepkisiyle karşı karşıya.

Röportaj yayınlandıktan sonra Twitter’da bir Depp hayranı, “Onun mide bulandırıcı yalanlarını yeterince duydum” yazdı. Bir başkası, “O kadar yalancı ki izlemesi acı verici” diye ekledi.

Ayrıca; “Profesyonel yardıma ihtiyacı var” gibi tweet’ler de kısa süre içinde yayılmaya başladı.

NBC DE ELEŞTİRİLERDEN NASİBİNİ ALDI

Başka bir kişi de Today programını bir istismarcıya olanak vermekle eleştirdi.

Amber Heard’ün açıklamaları Johnny Depp hayranlarını kızdırdı

Ayrıca pek çok kullanıcı davayı Johnny Depp kaybetseydi kimse ona televizyonda yer vermezdi diye belirtirken bir kısmı da ikilinin medyayı çok fazla işgal ettiğini söyledi.

Bir kullanıcı “NBC’ye yazıklar olsun” diye yazdı. Bir başkası, “İstismarcıyla röportaj yapın ve yalanlarını teşvik edin, bu arada kurbanı görmezden gelin” dedi.