Arda Kural: "Sarp Levendoğlu ile yıldızımız hiç barışmadı"

Bir dönem psikolojik sorunlar yaşayan ve sıkıntılı günleri atlatan ünlü oyuncu Arda Kural, ekranlara yeniden dönmek için çalışıyor. Sıkı bir diyete başlayan Kural, 2 ayda 14 kilo vererek hayranlık uyandırmıştı.

Arda Kural: "Sarp Levendoğlu ile yıldızımız hiç barışmadı"

Arda Kural sessizliğini TV8'de yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programına bozdu.

"Uzun bir süre kendimi bırakmıştım. İki yıldır kendime çok iyi bakıyorum. Düşüncelerimi değil; kendimi değiştirince düşüncelerim de değişti. Psikolojik rahatsızlığı olan kişilere de tavsiyem bu." diyen Arda Kural; yıllar önce 'Emret Komutanım' dizisinde birlikte rol aldığı Sarp Levendoğlu ile hiç anlaşamadıklarını ifade ederek ekledi:

"Sarp Levendoğlu ile yıldızımız hiç barışmadı. Sarp bana göre aykırı bir tip. Çok rahat davranan bir insan. Kişisel sınırları ihlal etmemek gerekiyor. Çok rahat davranmaya kalktılar. Sınırlarımı ihlal edecek şekilde çok rahat konuştular. Sarp yapımcının yeğeniydi. 'Sen sus şimdi' gibi bir tavırla ezmeye çalışırmış gibi davranışlar falan sergiledi.

Uzaktan bakıp beni bir köşede yalnız bıraktılar. Yalnız bırakılıp bakışlar aynı olunca; kırılma noktam sanırım oralar. Bir gün Emret Komutanım'ın setinde bankta oturuyoruz. Birlikte bir sahne çekiyoruz. Kayıt bitti, bankta tek başına kaldım. Onlar güldü eğlendiler, ben tek başına bırakıldım. Kurnazca şeyler olabilir, hepimiz yarışırız. Ama rol çalmalar, benim sözümden önce bir şeyler söylemeye çalışmalar falan. Her şeyin bir adabı olmalı."