Arif Verimli 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programından ayrıldı

Prof. Dr. Arif Verimli, 2008 yılından bu yana danışmanlık yaptığı 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına veda etti.

Arif Verimli 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programından ayrıldı

Bir süredir programda yer almayan ve izleyicilerin dikkatini çeken Psikiyatrist Arif Verimli, Müge Anlı ile Tatlı Sert programından 12 Şubat 2021 tarihi itibariyle ayrıldığını sosyal medya üzerinden duyurdu.

Verimli, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Deontoloji ve Tıbbi sınırlarımı bilmek benim yaşam tarzımdır, aşılamaz çizgimdir, meslek ilkemdir. Bunun için yüksek hassasiyet gösterme çabası beni yoruyor ve nihayetinde sağlığımdan olmak istemiyorum." ifadesini kullandı.

ARİF VERİMLİ'DEN VEDA AÇIKLAMASI

Psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Sevenlerim, Dostlarım; 12.02.2021 tarihi itibari ile 2008 yılından bu yana danışmanlığını yaptığım Müge Anlı ile Tatlı Sert programından kendi isteğimle ayrıldım. Öncelikle Müge Anlı ve Rahmi Özkan'a, her zaman saygı ve sevgi gördüğüm bütün ATV emekçilerine ve başta Taner Ercan olmak üzere Mavi Klaket Yapım'a çok teşekkür ederim.

Deontoloji ve Tıbbi sınırlarımı bilmek benim yaşam tarzımdır, aşılamaz çizgimdir, meslek ilkemdir. Bunun için yüksek hassasiyet gösterme çabası beni yoruyor ve nihayetinde sağlığımdan olmak istemiyorum. Kimseye kırgın değilim, herkese gönülden başarılar diliyorum... Saygılarımla..."

Arif Verimli 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programından ayrıldı

Arif Verimli 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programından ayrıldı - Resim : 2

PROGRAMDA GERGİNLİK YAŞANMIŞTI

Canlı yayın sırasında Müge Anlı ele aldığı bir konu sonrası Arif Verimli'ye, "Hocam biz ne yapalım Bakırköy Devlet Hastanesi'ne falan mı götürelim?" sorusunu sormuştu. Soru üzerine Verimli ise Şevki Sözen'e imada bulunarak, "Valla Şevki söylesin ne diyecekse o konuda." sözlerinde bulunmuştu.

Verimli'nin bu çıkışı sonrası programda kısa süreli gerginlik yaşanmıştı. 

Arif Verimli, dün bir takipçisinden gelen, "Hocam siz Şevki hoca yüzünde ayrıldınız değil mi? Kırgınlığınızın sebebi bu." yorumu üzerine, "Evet, teşekkür ederim." diye konuştu.

Arif Verimli 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programından ayrıldı - Resim : 3