Aslı Enver kaleyi içten fethetti!

Oyuncu Aslı Enver, önceki akşam iş insanı sevgilisi Önder Öztarhan ile birlikte Ortaköy'deki bir mekanda yemek yedi. Çifte, Öztarhan'ın annesi de katıldı.

Aslı Enver kaleyi içten fethetti!

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre şimdilerde Sırça adlı tiyatro oyunuyla adından söz ettiren 37 yaşındaki oyuncu Aslı Enver ile sosyetik Önder Öztarhan ilişkisi adım adım evliliğe gidiyor.

Enver'i ilk gördüğünde aşık olduğunu söyleyen Öztahan, önceki akşam sevgilisi ve annesi Deniz Öztarhan'ı yemeğe çıkardı.

Ortaköy'deki lüks bir mekanda Boğaz'a karşı akşam keyfi yapan Enver'in müstakbel kayınvalidesi ile arasının çok iyi olduğu görüldü.

Yaz aylarında evlilik planları yaptıkları konuşulan Öztarhan ve Aslı Enver'in keyifli halleri objektiflere yansırken aşıklar mekandan ayrı ayrı çıktı.

Ünlü iş adamı, annesiyle birlikte ayrılırken Aslı Enver ise arabasına atlayıp evinin yolunu tuttu.

Aslı Enver kaleyi içten fethetti!

Mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan güzel oyuncu, ilişkisi hakkında, "Her şey gayet iyi. İlişkimizde gördüğünüz gibi çok güzel gidiyor" dedi.

Müstakbel kayınvalidesi ile ilgili soruları da içtenlikle cevaplayan Enver, "Önder'in annesiyle daha önceden tanıştık. Önder de benim ailemi tanıyor" diye konuştu.