Azra Akın mahkemeye başvurduğunu açıkladı

2017 yılında nikah masasına oturan Eski Dünya Güzeli Azra Akın ve eşi Atakan Koru önceki akşam Arnavutköy’de bulunan bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı.

Azra Akın mahkemeye başvurduğunu açıkladı

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre gazetecilerle ayaküstü sohbet eden Azra Akın, “Arkadaşlarımızla beraber bir kutlama yaptık, aslında doğum günlerimizi kutladık. Atakan’ın 30 Kasım, benim de 8 Aralık... Eşim ile benim doğum günümü birleştirdik, sevdiğimiz dostlarımızla bir araya geldik” ifadelerini kullandı.

40 yaşına bastığını söyleyen güzel oyuncu, gazetecilerin “Hayatınızda iyi ki mi çok yoksa keşke mi?” sorusuna gülümseyerek; “Hayat bir deneyim bir yolculuk, önemli olan yaşadığımız şeylerden bir şeyler öğrenmek, öyle baktığım için hayatta ne olduysa iyi ki oldu diyorum" yanıtını verdi.

Azra Akın mahkemeye başvurduğunu açıkladı

"ARTIK DAHA DİKKATLİ DAVRANIYORUM" 

Gazetecilerin “Geçtiğimiz aylarda sunucusu olduğunuz bir ödül töreninin dolandırılma haberleri çıktı. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?” sorusuna Azra Akın, “Bu konuyla ilgili hukuki yollara başvurduk. Sonucunu bekliyoruz. Artık her işte daha dikkatli davranıyorum ve davranacağım, daha fazla konuşmayalım bu konu hakkında” dedi.