Baba final sahnesi heyecanlandırdı!

Büyük beklentilerle başlayan "Baba" dizisi final yapmayacak diziler arasında yer alacak olarak nitelendirilirken, Baba final bölümünü bırakın da "Baba" final sahnesinin de ortaya çıktığı söyleniyor. Peki "Baba" final ne zaman? "Baba" dizisi kaçıncı bölümde final yapacak?

Baba final sahnesi heyecanlandırdı!

Yarın akşam 27. Bölümü ile ekranlarda olacak olan Baba dizisi 30. bölümü ile final yapacağı haberi geçtiğimiz günlerde dizinin başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş tarafından doğrulanmıştı.

Geçtiğimiz sezon Şubat ayında startını veren Baba final bölümü yeni yıla girmeden yayınlanacak. Baba dizisi 27 Aralık’ta yayınlanacak olan 30. bölümü ile final yapacak. Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’a hiç de yakışmayan bir son olarak nitelendirilen Baba finali ile alakalı olarak uzun zamandır "Baba dizisi ne zaman final yapacak?" diye sorulmaktaydı. 

Söz dizisi sonrasında bir dala tutunamayan Tolga Sarıtaş’ın 2. finalle sonuçlanan dizisi olarak medya tarihine geçecek olan Baba dizisi final sahnesinin bile kulislerde konuşulduğu iddia ediliyor. Öyle ki 30. Bölümü ile finale göz kırpan Baba dizisi finalinde yaşanacaklar izleyiciyi şok ettirecek. 

Zaten ilk başladığı günden beri kemik izleyici kitlesi haricinde reytinglerde yükselemeyen Baba dizisi 2. Sezon dizilerinin de başlaması ile birlikte iyice tökezlemiş ve senaryonun da basitleştirildiği adeta gözler önüne serilmişti. 

Baba final ne zaman?

Haluk Bilginer’in Emin Baba rolünü oynamayıp da adeta yaşayarak sunduğu, oğlu Kadir karakterinin Tolga Sarıtaş tarafından en dik hali ile bizlere yansıtıldığı Baba dizisi 30. Bölümü ile final yapacak. Baba finali ise 27 Aralık tarihine denk gelecek.

Baba final sahnesi heyecanlandırdı!


Baba final sahnesi nasıl olacak?

3 hafta sonra adeta taş üzerinde taş kalmayacak dedirtecek olarak yorumlanan Baba dizisi finali öncesinde Emin Bey’in senaryo gereği öleceği söylense de senaristlerin ters köşe yapıp, Emin ile Kadir’in hayatta yalnız kalacağı söyleniyor. 

Saruhanlı konağına yerleşip yerleşmeyecekleri merak edilen Baba final sahnesinin aslında dizinin ilk tanıtım fragmanında ifşa edildiği de öne sürülüyor. Öyle ki Baba dizisi tanıtım fragmanında yerle bir olmuş bir köşk, kırık camlar, eşyaların oradan oraya savrulmuş hali dikkat çekmişti. 

Baba final sahnesi heyecanlandırdı! - Resim : 2


Konu olarak çocuklarını hayatın zorlukları karşısında her daim mücadelesi ile yetiştirmiş, ketumluğundan ödün vermeyen bir baba olan Emin Bey’in geçmişi unutma ve kimseyi tanıyamama hastalığı olan Alzheimer ile mücadelesinin anlatıldığı Baba dizisi finalinde izleyicinin şok olacağı söyleniyor. 

Baba dizisi 2 müjdeyi verdi

Kadir karakteri ile karşımıza çıkan Tolga Sarıtaş; Baba final bölümü belirlenmesi sonrasında kendisine gelen tekliflerden birini kabul ettiğini açıkladı.

Tolga Sarıtaş'ın yeni projesi 

Baba dizisi hikayesinin sonuna geldiğini açıklayan Tolga Sarıtaş’ın boş kalmak gibi bir niyeti olmadığı ve son 4 bölüm sonrasında bomba gibi projelerle geri döneceğinin müjdesini de verdi.