Bahçeli'nin danışmanı Ercan Kesal ile Nur Sürer'i hedef aldı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin danışmanı Yıldıray Çiçek'in yeni hedefi, Türk sanat dünyasının usta isimleri Nur Sürer'le Ercan Kesal oldu.

Bahçeli'nin danışmanı Ercan Kesal ile Nur Sürer'i hedef aldı!

MHP'nin yayını Türkgün'deki köşesinde, "Camdaki ve Çukurdaki hain" başlığını kullanan Çiçek, Nur Sürer'in "Camdaki Kız" dizisine, Ercan Kesal'ın da "Çukur" dizisine gönderme yaparak, iki usta sanatçı için "hain" ifadelerini kullandı. 

İKİ İSMİ DE HEDEFİNE OTURTTU

Nur Sürer'in geçen sene Kasım ayında verdiği bir röportajda, Selahattin Demirtaş için, “Çok samimi ve zeki buluyorum. MHP’li birinin bile ‘Keşke bizim partimizde olsaydı’ dediğini duydum. Benim annem bile mesela CHP seçmeniydi ama ölmeden iki sene önce ‘Ben çok seviyorum bu çocuğu’ diyordu. Selahattin Demirtaş çok yana yakın, herkesi kucaklayan birisi" sözlerine ve Kesal'ın Demirtaş hakkındaki ifadelerine kızan Çiçek, "Türkiye'deki sanat camiasında gerçekten hain potansiyelimiz oldukça fazla… Bu hainler bazen milyonların dinlediği şarkıcı olarak, bazen milyonların izlediği dizi, sinema sanatçısı olarak karşımıza çıkıyor" dedi. Çiçek, "İkisinin ortak özelliği, terörist Demirtaş’a sahip çıkmasıdır" diye yazdı.

Bu sözlerle de yetinmeyen MHP'li Çiçek, "Nur Sürer, Ercan Kesal elbette bu ihanet yolunda yalnız değildir" diyerek başka isimlere de gözdağı verdi. "Sanatçı kimliği altında ihanete destek veren, bu terör örgütlerine propaganda desteği sağlayan çok kişi var… Türk devleti, sanatçı kimliklerini kullanarak terör propagandası yapan, teröristlere sahip çıkan hainleri ya bu alandan temizlemeli ya da o karanlık ele esir olarak düştülerse onları kurtarmalıdır" diyen Çiçek, "Şimdi söyleyin bakalım Nur Sürer ve Ercan Kesal… Siz bu işi gönüllü mü yapıyorsunuz yoksa karanlık ellerde esir misiniz?" diye sordu.