Barbaroslar'da büyük değişim devam ediyor

ES Film'in dev prodüksiyonlu "Barbaros Akdeniz'in Kılıcı" dizisinde senarist ve yönetmen değişikliğinin ardından hikâye de yön değiştiriyor.

Barbaroslar'da büyük değişim devam ediyor

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Engin Altan Düzyatan ile Ulaş Tuna Astepe'yi buluşturan dizide hikâyeye yeni oyuncular katılacak. Serdar Özönalan ve Hasan Erimez'in yazdığı yeni bölümlerde aralarında Melis Babadağ ve Gülcan Arslan'ın da olduğu kadın oyuncular da hikâyedeki değişiklik nedeniyle projeye veda edecek. Yeni oyuncular yakında belli olucak.

Yetimhane sahnelerinin de artık olmayacağı diziye Hızır'a (Ulaş Tuna Astepe) partner gelecek.

Meryem rolü için şu günlerde görüşmeler devam ediyor. Meryem Aslen İtalyan bir ailenin kızıdır. Önceki adı Maria’dır. Küçükken ailesi öldürülmüş, sağ kalan abisiyle beraber esir tüccarlarının eline düşmüştür. Fakat abisi ayrı esir pazarına, kendisi ayrı esir pazarına götürülmüştür. O günden sonra da hiç haber alamamış, bir daha abisini bulamamıştır. Yıllardır içinde taşıdığı yaradır abisi... Daha sonra kendi rızası ile Müslüman olan Maria, adının İslam’daki karşılığı olan “Meryem” ismini almıştır. Bugüne kadar kendini adadığı işlerden ötürü aşk mevzularına hiç bulaşmayan Meryem, Hızır’la tanıştıktan sonra kendini derin ve zorlu bir gönül yolculuğunun içinde bulacaktır.