Barış Murat Yağcı'dan bomba Nisa Bölükbaşı açıklaması

'Survivor 2020'de SMS oylaması sonucu Cemal Can Canseven'e kaybederek, yarışmayı ikinci tamamlayan ve 'Survivor All Star 2022' kadrosuna dahil olacağı konuşulan Barış Murat Yağcı, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi.

Barış Murat Yağcı'dan bomba Nisa Bölükbaşı açıklaması

Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre muhabirlerin fotoğraf isteğini geri çevirmeyen oyuncu, "Survivor All Star 2022 için görüşme yapıldı ama finalize edilmedi. Ocak ayı içinde, daha süre var" dedi.

Geçtiğimiz günlerde "Survivor All Star'a katılacağım için mutluyum, bu sefer daha farklı olacak" diyen Survivor Barış, bu kez "Günlük idmanımı aksatmadan, yarışmaya gidermiş gibi bir tempoyla çalışıyorum ama şu anda resmi bir sözleşme yok. Olursa da en çok gelecek yarışmacılar bizim dönemimizde olan yarışmacılar olur diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"Şu isim varsa ben Survivor'da olmam dediğiniz biri var mı?" sorusuna ünlü oyuncu, "Hiç böyle bir şey yok. Her yarışmacı bir karakter koyuyor ve herkesin bir ailesi var. Oraya gelen herkes seçilmiş insanlar. Giden her yarışmacı birbirine saygı duyup, mücadele edecek. Kimin geleceği benim için çok önemli değil. Orayı hak eden herkes gidebilir sonuçta açık bir platform" yanıtını verdi.

Eski sevgilisi Nisa Bölükbaşı sorusu üzerine ise Survivor Barış, "O da gelebilir tabii ki, neden gelmesin ki? Benim için bir sorun yok. Sonuçta o da sevilen bir yarışmacı" ifadelerini kullandı.