Belçim Bilgin felçle karşı karşıya kaldı!

Uzun süredir objektiflere yansımayan Belçim Bilgin ile ilgili üzücü gerçek ortaya çıktı.

Belçim Bilgin felçle karşı karşıya kaldı!

Menajerlik ajansı Be Management, Arnavutköy'deki bir mekanda yılbaşı daveti verdi. 

Belçim Bilgin, geceye katılanlar arasındaydı.

Belçim Bilgin, 17 Nisan'da Kapadokya'dan İstanbul'a dönerken geçirdiği trafik kazasında belinden sakatlanmıştı. 

Belçim Bilgin felçle karşı karşıya kaldı!

Bilgin, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"FELÇ KALABİLİRDİM"

Bu süreci anlatan oyuncu, "Biliyorsunuz; Hâlâ iyileşme ve tedavi sürecim devam ediyor. 2022 yılında aklıma çok acılar geliyor. Altı aydır yatıyorum ve hareket edemiyordum ilk başlarda yatakta. Bana doktorum morfin verdi ve bağımlılık yapması korkusuyla kullanmadım. Acıya tahammül etmeye çalıştım. Hayatta hiçbir şey gözüktüğü gibi değil.

Belçim Bilgin felçle karşı karşıya kaldı! - Resim : 2

Sevgiyi hatırlatmak ve birlikte hareket etmenin gücünü hatırlatmak istiyorum. Aile ve sevdiklerimizin değerini hep bilelim. Yatarken hep bunları düşündüm. Bu yılı geride bırakmak benim için güzel olacak. Felç kalabilirdim. Nazar böyle bir şey değildir. Kimsenin böyle kötü düşüncelere sahip olacağını düşünmüyorum" dedi.

"O HER ZAMAN ÇOK MUTLU OLSUN"

Yılmaz Erdoğan ile evliliğinden dünyaya gelen 'Rodin' adındaki oğlunun mutlu olmasını istediğini dile getiren Bilgin, "O her zaman çok mutlu olsun. Onun mutluluğu bizim mutluluğumuz" şeklinde konuştu.

Belçim Bilgin felçle karşı karşıya kaldı! - Resim : 3

"EVLİLİK ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL"

2018 yılında Yılmaz Erdoğan ile evliliğini sonlandıran ve ardından Kanadalı yapımcı Alfredo De Blasio'yle yeni bir birlikteliğe yelken açan Belçim Bilgin, gazetecilerin, "2023'te bir evlilik düşünüyor musunuz?" sorusunu cevapladı.

Belçim Bilgin felçle karşı karşıya kaldı! - Resim : 4

Ünlü isim, "Partnerim ile çok mutluyuz. Evlilik çok önemli değil, zaten birlikteyiz. Özenle paylaştığımız birlikteliğimizin sürekli devam etmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.