Ben Affleck: "İkinci şansları kullanabildiğim için şanslıyım"

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ile 17 yıl sonra yeniden bir araya gelen Oscar ödüllü oyuncu Ben Affleck, ilişkisi hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Ben Affleck: "İkinci şansları kullanabildiğim için şanslıyım"

Habertürk'ün haberine göre son günlerde magazin dünyasının en çok konuşulan aşıkları oyuncu Ben Affleck (49) ile şarkıcı Jennifer Lopez'in (52), birlikteliği tam gaz devam ediyor.

Lopez ile nikah masasına oturması beklenen Affleck, ünlü şarkıcıyla 17 yıl sonra yeniden başlayan ilişkisi hakkında konuştu.

"HAYATIM GERÇEKTEN OLDUĞUM İNSANI YANSITIYOR"

WSJ. Dergisi'ne samimi açıklamalarda bulunan Oscar ödüllü oyuncu, Jennifer Lopez ile birlikteliğini "güzel bir hikaye" olarak nitelendirdi. Ben Affleck, "Benim için gerçekten çok güzel olduğunu söyleyebilirim. Hayatım şu an olmak istediğim insanı değil, gerçekten olduğum insanı yansıtıyor." dedi.

Lopez ile nasıl yeniden bir araya geldiğiyle ilgili detay vermeyen Affleck, ilişkinin sağlıklı bir şekilde başladığını ifade etti.

Ünlü oyuncu, "Hayatımda hep ikinci şansları kullanabildiğim için şanslıyım! Bazı insanların ilk şansı bile olmadığını biliyorum. Kariyerimde de insan olarak da ikinci şanslarım oldu." dedi.