'Benzemez Kimse Bize' yayından kaldırıldı

Star TV'de Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in yaptığı "Benzemez Kimse Bize" programı Star TV tarafından yayından kaldırıldı.

'Benzemez Kimse Bize' yayından kaldırıldı

MedyaRadar'ın haberine göre iki bölüm yayınlanan program hakkında Mustafa Keser, 13 bölümlük bir sözleşme imzaladığını belirterek 11 bölüm sonra programdan ayrılacağını duyurmuştu.

İlk programın açılış konuşmasını yapan Bülent Ersoy'un konuşması ve davranışları, sosyal medyanın gündemine düşerken Ersoy'un sarhoş olarak yayına çıktığı iddia edilmiş, Ersoy bu iddiayı yalanlamıştı.

Bülent Ersoy ilk bölüm konuğu Yıldız Tilbe'nin elbisesini kesmiş; ardından da kucağına oturtmuştu.

Programın ikinci bölümünde Şafak Sezer ve Kibariye konuk olmuş, komedyen Sezer canlı yayında Ersoy'a alkolmetre üfletmişti.

Bu tip garip görüntülerin ekrana gelen programda Bülent Ersoy ve Mustafa Keser arasında soğuk rüzgâlar esmiş, ikili birbirleriyle konuşmazken özellikle programın sonlarında birbirlerinin yüzüne bakmamayı tercih etmiş, programın finalini Keser yapmıştı.

Bülent Ersoy ilk programda mikrofonu açıkken; "Son program, kovulduk" dediği duyulmuştu. Nitekim programın ömrü de 15 gün oldu.

Star TV'den henüz resmi bir açıklama gelmezken, Mustafa Keser zehir zemberek bir açıklama yaptı.

'Benzemez Kimse Bize' yayından kaldırıldı