Bige Önal küfürbaz çıktı!

Aras Bulut İynemli'nin uzatmalı aşkı, ünlü oyuncu Bige Önal katıldığı yayında şaşırtan ifadelerde bulundu.

Bige Önal küfürbaz çıktı!

‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programına konuk olan oyuncu Bige Önal, çarpıcı açıklamalar yaptı:

“Nostaljik bir tipim. Teknoloji olmasa da hâlâ mektup yazmaya devam etsek keşke. Eskiden hiç tanışmadığım bir mektup arkadaşım vardı.”

“Annem (Mine Baysan) ile hayatta kalma savaşı verdik. Babam (Erhan Önal) da annem de şöhreti hiç sevmediler. Hep geri planda kalmak istediler.”

“Hiç estetiğim yok. Sadece kırılan bir dişimi yaptırdım. İleride de estetikten faydalanacağımı düşünmüyorum. Doğallık bozuluyor bir kere. Allah korusun ciddi bir kaza geçirirsem, o zaman ‘Evet’ derim. Kendini kötü hissedip yaptıranları anlıyorum ama ben biraz karşıyım.”

“Tersim pistir. Kafam gider, gözüme perde iner. Çocukken saç saça kavga ederdim. Hem de sokakta erkekler ile futbol oynarken. Lise yıllarımda da bir kız, kafamı duvara vurunca, okuldan atılmıştı.”

“Araba kullanırken küfür ederim. Babamdan dolayı herhalde. Trafikte çok kavga ederdi.”

“Kendimle hiç iyi anlaşabilen biri değilim. Her şeyi çok düşünüyorum. Sürekli kendimi bıçaklıyorum ve dövüyorum. Bu huyumu sevmiyorum. Zaten 2 yıldır terapiye gidiyorum.”

Bige Önal 2017’den beri aşk yaşadığı oyuncu Aras Bulut İynemli ile ilişkisini ise şu sözlerle anlattı: “Mesleki anlamda birbirimize çok yardım ediyoruz. Karşılıklı olarak fikirlerimize güveniyoruz. Aşkımızı göz önünde yaşamamaya gayret edip içimizi göstermiyoruz. Kameraların fazla olduğu medyatik yerlerden uzak durmaya çalışıyoruz.”