Bilal Hancı ve Esin Çepni'nin şaşırtan kaçışı

Bilal Hancı ile Esin Çepni boşanma kararı aldığını açıklamasının ardından önceki gece Bebek'te yürürken objektiflere yansıdı.

Bilal Hancı ve Esin Çepni'nin şaşırtan kaçışı

Geçtiğimiz yıl temmuz ayında nikah masasına oturan 'Kafalar' grubunun üyelerinden Bilal Hancı ile Esin Çepni'nin düğünün Trabzon'da gerçekleştirildi.

Bilal Hancı, Esin Çepni ile olan evlilik haberini sosyal medyadan "Lovelandık, evlendik. Herkese teşekkürler" sözleri ile duyurmuştu.

Ancak ünlü çiftin mutluluğu kısa sürdü. İkili, evlilik kararı aldı. Kötü haberi paylaşan çift, "dostluk" mesajı da verdi.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre önceki gün Bebek'te yürüyüş yaparken görüntülenen Esin Çepni ile Bilal Hancı, basın mensuplarını karşılarında görünce şaşkınlık yaşadı ve görüntü alındığı için birbirlerinden uzaklaştı.

Bilal Hancı ve Esin Çepni'nin şaşırtan kaçışı


İkili, "Böyle kaçıyor gibi olduk ama niye kaçıyoruz bilmiyorum" dedi. Sosyal medyadaki paylaşımları ile ilgili konuşan ikili, "O öylesine yaptığımız bir açıklama değil, dost kalacağımızı söylemiştik, şimdi de arkadaşça dondurma yemeye geldik" ifadelerini kullandı.