Bir dönemin ünlü oyuncusundan son dakika haberi

Yasadışı ürünleri Türkiye üzerinden İran'a satmakla suçlanan ve ABD’nin New York eyaletinde yargılandığı davada 4 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılan oyuncu ve iş insanı Erdal Kuyumcu, tahliye oldu.

Bir dönemin ünlü oyuncusundan son dakika haberi

MedyaRadar'ın haberine göre bir dönemin eski oyuncularından ve iş insanı Erdal Kuyumcu çok uzun yıllar önce göç ettiği Amerika’dan 2013 yılında Türkiye’ye kesin dönüş yapmaya karar verdi.

Türkiye’ye dönüş yaptıktan kısa bir süre sonra, ABD’deki bir metal firmasından teklif alan Kuyumcu, yeniden New York’a yerleşti.

Kuyumcu, anlaştığı firmanın ABD’deki temsilciliğini yaparken, 1 Mart 2016 sabahı hayatının şokuyla karşılaştı.

İran’a Ohio’dan aldığı bir malı Türkiye’deki bir firma aracılığıyla satmak ve ambargoyu delmekle suçlanan iş insanı, New York’ta yargılandığı mahkeme tarafından 4 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

17 Kasım 2017’de ABD’nin  New Jerey eyaletinde bulunan Fort Dix hapishanesine giren Kuyumcu, 3 yıl adli denetim şartıyla serbest kaldı.

Erdal Kuyumcu 24 Ağustos 2021 tarihinde Facebook hesabından tahliye edildiği haberini Ahmed Arif'in bir şiiriyle duyurdu ve eşiyle verdiği mutluluk pozunu kapak fotoğrafı yaptı.

Bir dönemin ünlü oyuncusundan son dakika haberi