Bircan Bali 'Barıştılar' dedi, Ece Erken bombayı patlattı!

Beşiktaş’ın Wolverhampton karşılaşmasında dinlendirilen Burak Yılmaz, ilk 11’deki yerine dün akşamki Yeni Malatyaspor maçıyla dönmüştü...

Bircan Bali 'Barıştılar' dedi, Ece Erken bombayı patlattı!

Kariyerindeki gelişmeler kadar özel hayatı da yakından takip edilen yakışıklı futbolcu Burak Yılmaz'ın boşandığı eşi İstem Yılmaz ile barıştıkları iddia edildi.

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programının ünlü yorumcusu Bircan Bali; Burak Yılmaz ve eski eşi İstem Yılmaz'ın barıştıklarını duyduğunu söylemesi üzerine programın moderatörü Ece Erken ise "Burak'ın ailesi olduğunu düşün... Gazetede haber okuyorsun 'Burak Yılmaz beni dövdü... Şu kadar para istiyorum.' Maddiyata dayalı bir sözleşme... Burak Yılmaz Çin'de oynuyordu. Eşi terk etti. Annesi Belgin abla 'Ben çocuğumu böyle yetiştirmedim' diyor. Burak da elini kaldırmadığını söylüyor. İstem'in ailesi de üzüldü. Düşünsene şiddet gören bir kızları var. İstem evliliği döneminde çok para harcayan, güzel yaşayan bir kadındı. Bir el havlusuna 10 bin TL verdiğini duydum. Burak kızlarına çok düşkün, ideal bir baba. Burak kızları için tekrar İstem ile birlikte olabilir. Burak'ın çok tanıdık isimlerle ilişkileri oldu ama aradığı mutluluğu bulamadı. Komşum olduğu için görüyordum kızlar geliyordu, gidiyordu... Eğer barışırlarsa İstem'in Burak'ın annesi Belgin ablanın gönlünü alması lazım. İstem o ailenin kıymetini bilemedi" yorumunda bulundu.