Bitmeyen kavga Cem Karaca'nın vefat yıldönümünde de sürdü

Efsane sanatçı Cem Karaca'nın 20'nci ölüm yıldönümünde, ailesi miras yüzünden bir kez daha ortalık karıştı. Cem Karaca’nın oğlu Emrah Karaca, üvey annesi İlkim Karaca'yı hedef alan açıklamalar yaptı. İlkim Karaca'nın kızı Martı ise annesini savunarak kavgaya dahil oldu.

Bitmeyen kavga Cem Karaca'nın vefat yıldönümünde de sürdü

2004 yılında hayatını kaybeden Cem Karaca, Anadolu Rock müziğinin öncüsüydü... Kendisini Anadolu Rock ozanı diye tanımlardı...

Cem Karaca; dün vefatının 20. yıldönümünde unutulmadı.


Bitmeyen kavga Cem Karaca'nın vefat yıldönümünde de sürdü


Ancak Cem Karaca’nın son eşi İlkim Karaca ve Cem Karaca'nın oğlu Emrah Karaca arasında yaşanan miras kavgası bir kez daha patlak verdi.

BÜYÜK SUÇLAMA

Şarkıların telif hakkı ile başlayıp Karaca'nın filmiyle alevlenen anlaşmazlıkta konu bu kez Cem Karaca'ya ait manevi miras... Aile miras yüzünden bir kez daha birbirine girdi.



Bitmeyen kavga Cem Karaca'nın vefat yıldönümünde de sürdü - Resim : 2


Emrah Karaca, üvey annesi İlkim Karaca'yı hedef alan açıklamalar yaptı.



Bitmeyen kavga Cem Karaca'nın vefat yıldönümünde de sürdü - Resim : 3


Sabah Gazetesi'nden Ömer Karahan'ın haberine göre
Emrah Karaca, İlkim Karaca'yı babasından kalan manevi mirası saçıp savurmakla itham etti: "Bu nasıl bir kötülüktür çözemedim. Yazıklar olsun! Miras hırsınıza, para hırsınıza yuh olsun...

İlkim Karaca, rahmetli dedem Muhtar Karaca'dan kalan aile yadigârı kalpağı, kuşaktan kuşağa geçen tarihi kamayı, ailemiz için büyük önem taşıyan tabloları hiç acımadan sattı.

Bizler Karaca mirasını yaşatmaya çalışırken bu hastalıklı zihniyet bir de kalkmış bizi iftiralarla lekelemeye ant içmiş gibi davranıyor."

KAVGAYA İLKİM KARACA'NIN KIZI DA DAHİL OLDU: "ANNEM SATMADI"


Bitmeyen kavga Cem Karaca'nın vefat yıldönümünde de sürdü - Resim : 4


Emrah Karaca'nın açıklamalarına tepki gösteren İlkim Karaca'nın aktör Hakan Balamir ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Martı Balamir ise şunları söyledi:

"Annem bahsi geçen eşyaları, Cem Karaca'yı sevenlere hatıra olsun diye verdi. Yani o eşyaları satmadı. O insanlar annemin hediye ettiği şeyleri müzayedelere satıyorlarsa annem ne yapabilir ki... Emrah Karaca insan etinden et koparmakta, anneme karşı üvey evlat terörü yapmaktadır."


Bitmeyen kavga Cem Karaca'nın vefat yıldönümünde de sürdü - Resim : 5


YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ